Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AdventurerTomcs kérdése:
Ti hogy reagálnátok ha egy hónapig nem látjátok a párotokat és a párotok más fiúkkal találkozik?!
Figyelt kérdés
Az a történet hogy a párommal már 1 hónapja nem tudtunk találkozni , és neki vannak fiú haverjai akiket én személyesen de még csak látásból se ismerek és folyton velük van.Ti mit gondolnátok a helyemben ha nem ismeritek azokat a srácokat akikkel folyton együtt van a párotok.Az őszintét meg vallva én rettentő féltékeny tudok lenni.De arra lennék kíváncsi hogy ha veletek történne ilyen vagy már esetleg történt akkor ti hogyan reagálnátok/reagáltatok erre.A válaszokat előre is köszönöm :) a provokatív megjegyzéseket kérlek hanyagoljátok.2015. aug. 17. 14:48
1/4 anonim válasza:
Én kifenném a katanám,de azért előtte beszélnék a lánnyal :)
2/4 anonim válasza:
Hát én lány vagyok és ha a barátommal nem találkozhatnék de más lányokkal viszont tök jól ellenne akkor nem maradnék vele együtt. Nincs ennek így értelme.
3/4 anonim válasza:
Lányként ha valami olyan okból nem tudunk találkozni ami nem rajtunk áll (pl távkapcsolat, vagy nyaralok) akkor tőlem találkozhatna más csajokkal amíg pusztán baráti a kapcsolat és egyszer sem játszotta el a bizalmam. Nekem is van egy csomó fiú haverom, és nem venném jó néven ha a pasim eltiltana tőlük csak mert épp nem tudunk találkozni. z hogy járunk számomra nem azt jelenti hogy megszakítok minden kapcsolatot az ellenkező neműekkel. 17l
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat. :) Az elsőnek pedig jár egy pacsi mert a kedvenc fegyverem a katana :D :D De a többi választ is nagyon szépen köszönöm sokat segítettetek :)
2015. aug. 18. 02:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!