Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti ezt hogy fogadnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ezt hogy fogadnátok? Tetszene? Mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van 1 lány facebook-on, és tetszik, de nem ismerjük egymást..

Én ráírnék és ezzel a szöveggel:

"Szia!

Már több lánynak is nézegettem a profilját, és kb. 20 lány közül, Te vagy az akiben megfogott valami..

Tehát azért írok mert tetszel, és szeretnélek megismerni, és kideríteni hogy mi az ami megfogott benned elsőre.."

2015. júl. 29. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hm... hát ha bejönnél, max kuncognék és igent mondanék... de ez furcsa, szerintem, csak írj rá, hogy szia, ha visszaír az jó ha megkérdi miért írtál rá,.. "szimpi voltál, gondoltam rádirok... baj? " és kész.. :) 17L
2015. júl. 29. 11:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Jó ezt csak most {a kérdés írása közben} találtam ki :D

Szóval mikor elkezdtem írni a kérdést azt se tudtam mi lesz benne..

De ez azért is jó mert nem úgy írok rá hogy nincs miről beszélni, ezzel meg el van kezdve a beszélgetés :DDD

2015. júl. 29. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én furának gondolnám, hogy idegen lányok profilját nézegeted, szóval szerintem ezt ne írd meg neki:D
2015. júl. 29. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. ez hatalmas baromság már bocs :D fura, kétségbeesett, dilinyós hatást kelt, és hiába magyarázod itt ki nekünk hogy te szerinted ez jó kezdés meg van téma.. qvára nem így van, ugy hagy ott a csaj, hogy meg se nézi mit írtál utána :DDDDD
2015. júl. 29. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék neki, nem vagyok az ilyesfajta ismerkedések híve.
2015. júl. 29. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs hány éves vagy, de erről a szövegről egy 30as pedofil jutott eszembe, aki egész nap otthon ül és ismeretlen tinédzserek képeit nézegeti. Én inkább átfogalmaznám ezt az egészet... :D
2015. júl. 29. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ez a szöveg nekem se jött be!:D

Valami sokkal egyszerűbb, jobb lenne!

2015. júl. 29. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!