Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha barátnőm más fiúkkal találkozik?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt és az utóbbi 1-2 hétben eléggé megváltozott a viselkedése is, más mint régebben volt. Neten megismerkedett egy fiúval, aki találkozni akar vele, barátnőm meg belement. Tudja, hogy nagyon féltékeny vagyok, ezen probálok is változtatni, de akkor sem tetszik, hogy egy ismeretlen fiúval találkozik, meg más fiúkkal is szokott néha. Régebben nem voltak ilyen problémák. Emellett érzem, hogy szeret, de már nem teljesen olyan, mint régen.2019. okt. 9. 15:45
21/33 anonim válasza:
Nem követem a kérdést szóval ha kérdésed van írj privátot. Én is féltékeny vagyok, bár esélyem sincs barátnőre, pedig csak arra vágyok. De ezt én sem tűrném. Az ilyen hűtlen lányokat nem érdemes szeretni, egyszerűen nem érdemlik meg. Neked van esélyed boldognak lenni, remélem szerencsésebb leszel mint én, és sikerül találnod egy lányt aki aranyos és hűséges lány. Az ilyen tipikus kis komolytalan csajszikat meg hagyd..
18f
22/33 A kérdező kommentje:
Azt mondja, fölöslegesen idegeskedek. Egy kicsit össze is vesztem vele.
2019. okt. 10. 18:25
23/33 anonim válasza:
#22: Mit gondoltál,mit fog mondani?
24/33 A kérdező kommentje:
Mindig ez a válasz, szóval...
2019. okt. 11. 19:46
25/33 anonim válasza:
De ez nem fölösleges idegeskedés. A te barátnőd és mégis másik pasival találkozik, érthető hogy idegeskedsz. Ha kapcsolatban van, ne találkozgasson más pasival.
26/33 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyetértek. Most mondhatnám, hogy ha fontos neki a kapcsolat, akkor tudna változtatni, de nem tudom van-e ennek értelme.
2019. okt. 11. 20:10
27/33 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy a srácok akarnak jobban vele talizni, ők erőltetik. De miért beszélget más fiúkkal?
Ha egy lány szerelmes, akkor csak egy fiú van neki, rá sem néz másra, nem ám, hogy flörtöljön meg talizzon velük!!!
28/33 anonim válasza:
Szerintem ebben a helyzetben érdemes megvizsgálnunk magunkat is és ahelyett hogy a másikban keressük a hibát, a másikat akarjuk megváltoztatni. Először is talán a legfőbb kérdés ebben a helyzetben, hogy " Miért vagyok féltékeny? A barátnőm az eltelt idők során adott-e okot erre és ha nem, akkor miért van ez? Vajon tényleg baj-e hogy más fiúkkal találkozik és van-e oka annak hogy ha igen? " A féltékenység, a saját érzelmeink mind rólunk szólnak sosem a másikról. Aki féltékeny, az sokszor párját egy tárgyként tekinti
29/33 anonim válasza:
,akár egy érmet, ami polírozza az image-ét, de senki nem nyúlhat hozzá. Érdekes azt is megvizsgálni hogy miért van a páromnak szüksége arra, hogy más pasival találkozzon? Talán nem adok meg neki mindent? Ez általában akkor szokott történni ha valamilyen biztonság közül hiányzik az egyik, általában érzelmi biztonság. Valószínűleg már elhidegült tőled és másra van szüksége! :/ ...
30/33 A kérdező kommentje:
Részben hasonló a meglátásom. Ma találkozok vele, és megpróbálok vele beszélni. Ha nem megy, akkor szerintem egyértelmű a helyzet.
2019. okt. 13. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!