Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha barátnőm más fiúkkal találkozik?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt és az utóbbi 1-2 hétben eléggé megváltozott a viselkedése is, más mint régebben volt. Neten megismerkedett egy fiúval, aki találkozni akar vele, barátnőm meg belement. Tudja, hogy nagyon féltékeny vagyok, ezen probálok is változtatni, de akkor sem tetszik, hogy egy ismeretlen fiúval találkozik, meg más fiúkkal is szokott néha. Régebben nem voltak ilyen problémák. Emellett érzem, hogy szeret, de már nem teljesen olyan, mint régen.2019. okt. 9. 15:45
11/33 anonim válasza:
Ha nekem van egy barátom, akkor nemhogy nem megyek el találkozni más fiúkkal, de nem is ismerked velük. Más az ha van neki egy barátja akivel már régóta, még a kapcsolat előttről barátok, de itt nem erről van szó. Nem csoda hogy nem bízol meg benne.
12/33 anonim válasza:
Olyan aki hülyére vesz azt vedd te is hülyére ennyi. Most mi értelme van pillangó kisasszonyt követni ? Ha nem írsz rá venni fogja a lapot.
13/33 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben a következő talinál mefbeszélem vele, hogy utolsó alkalom volt, bár nem tudom, van-e értelme. Szombaton találkozik ezzel a csávóval. Ha jövő héten is talizni akarnak, azonnal szakítok.
2019. okt. 9. 18:31
14/33 anonim válasza:
Már bocsi, hogy teljesen idegenként ítélkezek felettetek, de ha párkapcsolaton belül az egyik fél belemegy egy találkába az ellentétes nemmel, akkor az elég erős jele annak, hogy valami nem működik jól a kapcsolaton belül.
15/33 A kérdező kommentje:
Szerintem a féltékenységem is benne lehet a dologban. De ezt már sikerült megbeszélnünk.
2019. okt. 9. 20:02
16/33 anonim válasza:
De ha van egy barátom akkor sem talizok mással csak azért mert féltékeny. Ezt a helyzetet nem lehet erre fogni. Ezt te sem a féltékenységet miatt gondolod túl hanem azért mert ilyet egy normális ember nem csinál egy kapcsolatban
17/33 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. De legalább most meglátom, hogy mennyire fontos neki ez a kapcsolat, azaz hajlandó-e változtatni.
2019. okt. 9. 21:23
18/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom ennek mennyi köze van a dologhoz, de mostanában minden nap felhív, és elég sokáig is szoktunk beszélni. Régebben pedig nem igazán hívott magától, ezért is nem értek már semmit.
2019. okt. 9. 23:35
19/33 anonim válasza:
Szerintem ez a lány manipulál téged. Ne hagyd magad! A döntéseid formálják a személyiséged. Elhitette veled, hogy te féltékeny típus vagy, így pedig ha te szóváteszel valamit, egyből sakkban tud téged tartani, hogy dehát te vagy a féltékeny, és tulajdonképp a te hibád, nem is az övé, holott te nem lennél féltékeny ha nem lenne rá okod. A telefonhívások, az ajándékok pedig a mézesmadzag, hogy a végén még neked legyen bűntudatod. Ne csinálj magadból bohócot.
20/33 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy régebben tényleg betegesen féltékeny voltam, de ezen megpróbáltam változtatni a kedvéért.
2019. okt. 10. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!