Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szereti Hollywood Undead-et...

Ki szereti Hollywood Undead-et? Nemmel és korral együtt :D L/14

Figyelt kérdés

Ha nem akkor meg kell!!! :D QRVA JÓÓk, imádom őket, mert nem félnek olyat mondani ami durva, és a Johnny 3 Tears tökre bejön :P a műfaja is tök jóó az együttesnek: RAPCORE

ez a rap és a rock összevonva :D

A kinézetük is tök cool, mindenkinek van egy egyedi maszkja és álnevük :D

- J-Dog - neki a maszkja fehér,egy egydolláros van a szájára ragasztva, és a szeméből vér folyik, és minig baseball satyesz van a fején :D

- Johnny 3 Tears - a maszkja kék, a bal oldalán van egy fehér 3-as, a jobb oldalán meg egy fekete pillango a szemén, és kis pillangok meg mellette, és legtöbbször, kapitány sapka van rajta :P

- Charlie Scene - neki nem éppen maszk ami rajta van, hanem egy fekete LA-és kendő van a szája elé kötve, és mindig van rajte egy feket napszmecsi, és egy baseball sapka :)

- Funny Man - fekete maszk, aminek a bal oldalán egy sárga FB és a jobbon három sárga pötty :P

- Deuce - szürke maszk, egy rózsaszín valami (xd) a száján és kék foltok a maszkján

- Da Kurlzz - fehér maszk, egyik oldalán mosolygós arc, a másikon mérges :): XD

REMÉLEM BEJÖNNEK NEKED :D

2010. máj. 30. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Imádooooooooooooooooooooooooooooom *o* L/13
2013. nov. 8. 18:55
 62/64 Tsirke válasza:
Na ki volt koncerten szerdán? :D Amúgy bár csak most találtam ide véletlenül, de az eredeti kérdésre válaszolva: één nagyon szeretem, nagyon örültem, hogy eljöttek ide végre, egyik legjobb koncertem volt! F/21
2014. nov. 22. 13:35
 63/64 anonim ***** válasza:

Totál időutazónak érzem magam =D

Hogy tetszik az új album? Illetve pár napja jött ki egy új számuk =D Gotta let go a címe ^^

2018. máj. 27. 00:38
 64/64 Tsirke válasza:
Nekem tetszik a Five, pont olyan vegyes mint az eddigi albumaik. Talán ezen kicsit kevesebb olyan szám van, amit nagyon jónak találok, de összességében teljesen jó album. A Gotta Let Go még nagyon új nekem, szokni kell, de mint szám azzal sincs baj csak kicsit fura azért, pedig tőlük már megszokhattuk a hasonlókat. :D
2018. máj. 29. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!