Hollywood Undead-et hallgatok ez ciki? :o
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 19:50
2/12 A kérdező kommentje:
nem tudom.. :p csak kérdeztem (:
2011. aug. 27. 21:15
3/12 anonim válasza:
NAGYON NEM CIKI. Én nagyon szeretem azt a bandát. jól nyomják. Egyáltalán nem ciki. :D
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :D
2011. aug. 27. 23:12
5/12 anonim válasza:
énis imádom öket!! bnőm mutatta és azóta folyamatossan az ő zenéiket halgatom, pedig az ilyen nagyon nem a stílusom... Szal szentem ha neked tetszik akk nem ciki!! xD 16/l
6/12 anonim válasza:
Az a ciki, hogy ezt megkérdezted....
7/12 gabor8991 válasza:
egyáltalán nem ciki, sőt nagyon jól teszed hogy őket hallgatod :)
8/12 anonim válasza:
A világ legjobb bandáját szeretni NEM ciki! jó teszed!
10/12 anonim válasza:
DEHOGYCIKI!!!! Én lány vagyok tessék és imádom de inkább büszke vagyok rá nem titkolom.
Hidd el én nagyon jól jàrtam mert mikor fesztivàloztam baràtnömmel akkor a szembe lakó sátortársainkat nem ismertük (5 fiu volt)
és egyszer arra vàltott a téma mikor velük beszéltünk hogy ki milyen zenét halgat és kérdezték hogy én mit halgatok mit szeretek és én mondtam hogy HU-t erre kiderült hogy ök is hu rajongòk és azòta tartom velük a kapcsolatot most is a novemberi koncertre velük indulok^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!