Hollywood Undead-et hallgatok ez ciki? :o
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 19:50
11/12 anonim válasza:
Piszokjóbanda! :D nagyon jó választás kívülről fújom a dalaikat :D de én melletünk még szeretem a hu ból kilépett deuce zenéit is :D
12/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, szerintem egy két jobban eltalált számuk van legfeljebb, mondjuk ami tényleg elég jó az a Bullet. De a többit amit meghallgattam még pld. Young, Everywhere I Go nem túl jók. Nálam legfeljebb közepes, de hallgatni nem ciki, alapból szerintem h*lyeség bármilyen zenei ízlésre is ráhúzni, hogy ciki. Akkor nem ciki, hanem igénytelen max. ha pld. Kis Grófót hallgatsz. A ciki elég h**lye szó, ne szégyelld amilyen vagy, max. fogadd el, hogy igénytelen. Hangsúlyozom ezt nem a HU-ra mondtam, szerintem ők csak mindössze középszerűek. Egyébként jól mondta az egyik válaszoló én is ezt szoktam ilyenre válaszolni, az a cikk, hogy ez benned felmerült :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!