Ki szereti Hollywood Undead-et? Nemmel és korral együtt :D L/14
Ha nem akkor meg kell!!! :D QRVA JÓÓk, imádom őket, mert nem félnek olyat mondani ami durva, és a Johnny 3 Tears tökre bejön :P a műfaja is tök jóó az együttesnek: RAPCORE
ez a rap és a rock összevonva :D
A kinézetük is tök cool, mindenkinek van egy egyedi maszkja és álnevük :D
- J-Dog - neki a maszkja fehér,egy egydolláros van a szájára ragasztva, és a szeméből vér folyik, és minig baseball satyesz van a fején :D
- Johnny 3 Tears - a maszkja kék, a bal oldalán van egy fehér 3-as, a jobb oldalán meg egy fekete pillango a szemén, és kis pillangok meg mellette, és legtöbbször, kapitány sapka van rajta :P
- Charlie Scene - neki nem éppen maszk ami rajta van, hanem egy fekete LA-és kendő van a szája elé kötve, és mindig van rajte egy feket napszmecsi, és egy baseball sapka :)
- Funny Man - fekete maszk, aminek a bal oldalán egy sárga FB és a jobbon három sárga pötty :P
- Deuce - szürke maszk, egy rózsaszín valami (xd) a száján és kék foltok a maszkján
- Da Kurlzz - fehér maszk, egyik oldalán mosolygós arc, a másikon mérges :): XD
REMÉLEM BEJÖNNEK NEKED :D
ők is jók :D de nekem a Limp Bizkit a kedvencem :) (L)
14/L
Hollywood Undead 4 EVER! mingid azt hallgatom.
az összes zenéjük téll qvajóó!!!talán No.5 a legjobb:D
16/F
Sziasztok!
Én szerettem a Hollywood Undeadet, de viszont nemrég nagyon megutáltam őket!
Hogy miért?
A válasz pedig ez:
J3T több pénzt akart, és ezt csak úgy tudta megteremteni,hogy Deucét kirúgják, és így J3T lesz a vezér.
Hogy Deucét kirúgják, ahhoz kellet egy indok, ami az volt,hogy Deuce sz*** sem ért a zenéhez, és nem tud énekelni,ami nem igaz!
Deuce írta a szövegeket,és jól is énekelt.
De ha nem ért SEMMIT a zenéhez, abban az is benne van hogy egy dalszöveget sem tudna megírni, de ahoz képest még mindig azt a zenét éneklik amit Deuce írt, ami szerintem elég undorító dolog!!!
Az is elég undorító dolog, hogy J-Dog Deuce régi barátja volt , és így magára hagyja.
Na ilyen rohadt **** ****** *********** emberek vannak a nagy Hollywood Undeadben.
Deuce a legjobb!!!!!!!
stilldeucenation.ning.com
16:49es vagyok
J3T akarta kirúgni Deucét!
Azt mondta hogy Deuce hozzáállása és a stílusa nem illik a bandához,énekelni nem tud,és a zenéhez nem ért,és helyette odaígért egy jobb pótlást.
J-Dog, a nagy barát.... addig volt Deuce barátja,amíg el nem érte amit akart..Híres lett, és ez neki többet jelentett mint a legjobb barátja. Gratulálok neki.Deuce nélkül megnézném hol lenne a nagy J-Dog,J3T,Charlie Scene,Da Kurlzz,és Funny Man.
Éncsak máma tudtam meg h nincs többé Deuce :S
Ezekután is hallgatni fogom öket mert az új zenéik hihetetlen jók föleg a Hear Me Now:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!