Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szereti Hollywood Undead-et...

Ki szereti Hollywood Undead-et? Nemmel és korral együtt :D L/14

Figyelt kérdés

Ha nem akkor meg kell!!! :D QRVA JÓÓk, imádom őket, mert nem félnek olyat mondani ami durva, és a Johnny 3 Tears tökre bejön :P a műfaja is tök jóó az együttesnek: RAPCORE

ez a rap és a rock összevonva :D

A kinézetük is tök cool, mindenkinek van egy egyedi maszkja és álnevük :D

- J-Dog - neki a maszkja fehér,egy egydolláros van a szájára ragasztva, és a szeméből vér folyik, és minig baseball satyesz van a fején :D

- Johnny 3 Tears - a maszkja kék, a bal oldalán van egy fehér 3-as, a jobb oldalán meg egy fekete pillango a szemén, és kis pillangok meg mellette, és legtöbbször, kapitány sapka van rajta :P

- Charlie Scene - neki nem éppen maszk ami rajta van, hanem egy fekete LA-és kendő van a szája elé kötve, és mindig van rajte egy feket napszmecsi, és egy baseball sapka :)

- Funny Man - fekete maszk, aminek a bal oldalán egy sárga FB és a jobbon három sárga pötty :P

- Deuce - szürke maszk, egy rózsaszín valami (xd) a száján és kék foltok a maszkján

- Da Kurlzz - fehér maszk, egyik oldalán mosolygós arc, a másikon mérges :): XD

REMÉLEM BEJÖNNEK NEKED :D

2010. máj. 30. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
Aront azért rúgták ki, mert George talált egy levelet amiben azt írja hogy kilép a bandából és átmegy a 9livezba.
2011. aug. 27. 17:19
 32/64 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-17 17:38

Hát nemazért,de Deuce hangját jobban hallom mint Dannyét,és ez elég gáz,mert Deuce nehezen énekelhet ott most.

Deuce lehet h playbackelt,de legalább a saját hangját játszotta vissza,amire ráénekelt.Itt van playback nélkül http://www.youtube.com/watch?v=kij_stf6k60

2011. aug. 29. 18:15
 33/64 anonim ***** válasza:
Nem mindegyiken playbackelt. De nem látom hol a gond. Amúgy én azt vettem észre hogy Danny mikrofonja mindig el van szarva... valaki nem szereti a stábbó...
2011. aug. 29. 19:07
 34/64 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=8SZiwqB6knA ezen a videón lehet hallani hogy Danny Deuce hangjára "énekel".. :)
2011. szept. 4. 15:51
 35/64 anonim ***** válasza:
... bocs... de most ez fájt...
2011. szept. 4. 16:06
 36/64 anonim ***** válasza:
Hát igen... Deuce playbackjét elég nehéz túlénekelni. Tudod úgy kellett kinéznie mintha deuce énekelne.
2011. szept. 4. 16:07
 37/64 anonim ***** válasza:

HOLLYWOOD UNDEAD A BEST <3

F/13

2011. szept. 13. 17:09
 38/64 anonim ***** válasza:
Amúgy akit érdekel Deuce hangja... AZ EREDETI... nem tátog (ezen...) http://www.youtube.com/watch?v=T3xqv3VBZCc&feature=related
2011. okt. 19. 18:33
 39/64 anonim ***** válasza:

Huuuh hát én ugy ismertem meg a Hoolywood undeadot hogy sokáig linkin parkot halhgattam de az új album nagyon kicsapta a bisztositékot nállam és akkor találtam meg őket és azóta ők a kedvenc bandám!!!

14/f

2011. nov. 5. 12:54
 40/64 anonim ***** válasza:
12:54 es vagyok és szerintem a benn to hell és a hear me now az új albumban a legjobbak!
2011. nov. 5. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!