Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szereti Hollywood Undead-et...

Ki szereti Hollywood Undead-et? Nemmel és korral együtt :D L/14

Figyelt kérdés

Ha nem akkor meg kell!!! :D QRVA JÓÓk, imádom őket, mert nem félnek olyat mondani ami durva, és a Johnny 3 Tears tökre bejön :P a műfaja is tök jóó az együttesnek: RAPCORE

ez a rap és a rock összevonva :D

A kinézetük is tök cool, mindenkinek van egy egyedi maszkja és álnevük :D

- J-Dog - neki a maszkja fehér,egy egydolláros van a szájára ragasztva, és a szeméből vér folyik, és minig baseball satyesz van a fején :D

- Johnny 3 Tears - a maszkja kék, a bal oldalán van egy fehér 3-as, a jobb oldalán meg egy fekete pillango a szemén, és kis pillangok meg mellette, és legtöbbször, kapitány sapka van rajta :P

- Charlie Scene - neki nem éppen maszk ami rajta van, hanem egy fekete LA-és kendő van a szája elé kötve, és mindig van rajte egy feket napszmecsi, és egy baseball sapka :)

- Funny Man - fekete maszk, aminek a bal oldalán egy sárga FB és a jobbon három sárga pötty :P

- Deuce - szürke maszk, egy rózsaszín valami (xd) a száján és kék foltok a maszkján

- Da Kurlzz - fehér maszk, egyik oldalán mosolygós arc, a másikon mérges :): XD

REMÉLEM BEJÖNNEK NEKED :D

2010. máj. 30. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Linkin park az igencsak ratyi lett az új album óta
2011. nov. 5. 13:03
 42/64 anonim ***** válasza:

[16/l] Én imádom a Hollywood undead- ot (barátnőmnek nagyon hálás vagyok h megmutatta xD)! És tökre nem tudni h mi történt Deuce- szal (bár nekem nem volt annyira szimpatikus..) nem itélkezem, és lehet h élőben nem annyira profik, de ki nem sz*rja le? a lényeg h jók a számaik...

Rengeteg kedvencem van pl Bullet, Coming Back Down, Been To Hell, City, Lump Your Head, Light Out,Street Dreams, No5, California, Everywhere I go, Sell Your Soul stb...

2012. ápr. 11. 18:16
 43/64 anonim ***** válasza:

24/F

Az előző videóhoz visszatérve: http://www.youtube.com/watch?v=8SZiwqB6knA

Ez egyértelműen Danny hangja...Énekes vagyok,megtudok különböztetni a hangjukat...de ezen a videón utánozza de ez nem playback!

2012. máj. 25. 21:54
 44/64 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem, tudatlan vagy.

Ez egy tv felvétel, az adást meg megszerkesztette a némettv, valaki nagyon nem szereti ott őket. Nézzé videót amit néző csinált, ott nincs pléjbekk

2012. máj. 25. 21:58
 45/64 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Fn8hf2VPMmo

Nekem ne mondjátok hogy danny playbackel mert fejberuglak.

Nekem annyira nem volt szimpatikus deuce,élőben nem tudott énekelni ezért majdnem mindig csak tátogva énekelt...Ellenben danny aki soha se énekelt tátogva.

Szóval danny szerintem jobb :D

2012. máj. 25. 22:11
 46/64 anonim ***** válasza:
ja az lemaradt hogy 15/f X)
2012. máj. 25. 22:11
 47/64 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a HU új lemeze nem lett olyan jó van rajta két jó szám de nem ér annyit mint a Swan Songs nem elég zúzós. Bárki bármit mond Deuce nagyon jó zenész és nagyon jó lett az új lemeze. Ez a Danny gyerek nem rossz de a HUnak valami jobbra lenne szüksége és bár hasonlít a hangja Deucénak a hangjára mégis ahogy Deuce kilépett valahogy elpuhult a banda! Ja és már elég régen írtátok de hogy Deucét kidobták de hülyeség mert kilépet!
2012. jún. 11. 11:05
 48/64 anonim ***** válasza:
Látom tovább nő az értelem... kilépett? Igen? Honnan veszed? Melyik idióta mondta? Talán nem néztél meg egy rohadt interjút se? Talán 5-6 is van amiben tisztán kijelentik, HOGY KIRÚGTÁK, és még csak nem is számoltam bele Deuce interjúkat...
2012. jún. 11. 16:56
 49/64 laciagonosz ***** válasza:
nagyon komázom egyik kedvenc csapatom és nem is tudtam hogy lányok is szeretik.15/F ha valamelyikőtöknek van facebookja(bocs h ezt hoztam fel de nem nagyon van más)akkor az szólhatna
2012. okt. 9. 20:53
 50/64 anonim ***** válasza:
Nekem csak szinte kedvenc (bár ők az egyelten együttes akiknek szinte minden számukat szeretem) de most kicsit.. Nem tudom álítólag lesz újj albumuk, de nem igazán tudni róla semmit, de már vagy egy éve közzétették, és mondták, hogy olyan nyár körül, de semmi, és ennyi idő alatt oedig rengeteg együttes sokkal később mondta, hogy ki fognak adni, és már rég ki is adták.. És valahogy.. Nem tudom ráuntam, hogy kb minden nap az oldalukat kutatom hátha találok valamit, de semmi.. Nem tudom.. De azért még ott vannak a kedvenceknél. :) (meg nyilván emiatt nem fogom megnemkedvelbi meg mittudomén, de akkoris.. Jó lenne már valamit tudni.. >< ) am nekem van. :)
2012. okt. 9. 23:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!