Ki szereti Hollywood Undead-et? Nemmel és korral együtt :D L/14
Ha nem akkor meg kell!!! :D QRVA JÓÓk, imádom őket, mert nem félnek olyat mondani ami durva, és a Johnny 3 Tears tökre bejön :P a műfaja is tök jóó az együttesnek: RAPCORE
ez a rap és a rock összevonva :D
A kinézetük is tök cool, mindenkinek van egy egyedi maszkja és álnevük :D
- J-Dog - neki a maszkja fehér,egy egydolláros van a szájára ragasztva, és a szeméből vér folyik, és minig baseball satyesz van a fején :D
- Johnny 3 Tears - a maszkja kék, a bal oldalán van egy fehér 3-as, a jobb oldalán meg egy fekete pillango a szemén, és kis pillangok meg mellette, és legtöbbször, kapitány sapka van rajta :P
- Charlie Scene - neki nem éppen maszk ami rajta van, hanem egy fekete LA-és kendő van a szája elé kötve, és mindig van rajte egy feket napszmecsi, és egy baseball sapka :)
- Funny Man - fekete maszk, aminek a bal oldalán egy sárga FB és a jobbon három sárga pötty :P
- Deuce - szürke maszk, egy rózsaszín valami (xd) a száján és kék foltok a maszkján
- Da Kurlzz - fehér maszk, egyik oldalán mosolygós arc, a másikon mérges :): XD
REMÉLEM BEJÖNNEK NEKED :D
[16/l] Én imádom a Hollywood undead- ot (barátnőmnek nagyon hálás vagyok h megmutatta xD)! És tökre nem tudni h mi történt Deuce- szal (bár nekem nem volt annyira szimpatikus..) nem itélkezem, és lehet h élőben nem annyira profik, de ki nem sz*rja le? a lényeg h jók a számaik...
Rengeteg kedvencem van pl Bullet, Coming Back Down, Been To Hell, City, Lump Your Head, Light Out,Street Dreams, No5, California, Everywhere I go, Sell Your Soul stb...
24/F
Az előző videóhoz visszatérve: http://www.youtube.com/watch?v=8SZiwqB6knA
Ez egyértelműen Danny hangja...Énekes vagyok,megtudok különböztetni a hangjukat...de ezen a videón utánozza de ez nem playback!
Utolsó, nem, tudatlan vagy.
Ez egy tv felvétel, az adást meg megszerkesztette a némettv, valaki nagyon nem szereti ott őket. Nézzé videót amit néző csinált, ott nincs pléjbekk
http://www.youtube.com/watch?v=Fn8hf2VPMmo
Nekem ne mondjátok hogy danny playbackel mert fejberuglak.
Nekem annyira nem volt szimpatikus deuce,élőben nem tudott énekelni ezért majdnem mindig csak tátogva énekelt...Ellenben danny aki soha se énekelt tátogva.
Szóval danny szerintem jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!