Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szereti Hollywood Undead-et...

Ki szereti Hollywood Undead-et? Nemmel és korral együtt :D L/14

Figyelt kérdés

Ha nem akkor meg kell!!! :D QRVA JÓÓk, imádom őket, mert nem félnek olyat mondani ami durva, és a Johnny 3 Tears tökre bejön :P a műfaja is tök jóó az együttesnek: RAPCORE

ez a rap és a rock összevonva :D

A kinézetük is tök cool, mindenkinek van egy egyedi maszkja és álnevük :D

- J-Dog - neki a maszkja fehér,egy egydolláros van a szájára ragasztva, és a szeméből vér folyik, és minig baseball satyesz van a fején :D

- Johnny 3 Tears - a maszkja kék, a bal oldalán van egy fehér 3-as, a jobb oldalán meg egy fekete pillango a szemén, és kis pillangok meg mellette, és legtöbbször, kapitány sapka van rajta :P

- Charlie Scene - neki nem éppen maszk ami rajta van, hanem egy fekete LA-és kendő van a szája elé kötve, és mindig van rajte egy feket napszmecsi, és egy baseball sapka :)

- Funny Man - fekete maszk, aminek a bal oldalán egy sárga FB és a jobbon három sárga pötty :P

- Deuce - szürke maszk, egy rózsaszín valami (xd) a száján és kék foltok a maszkján

- Da Kurlzz - fehér maszk, egyik oldalán mosolygós arc, a másikon mérges :): XD

REMÉLEM BEJÖNNEK NEKED :D

2010. máj. 30. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 laciagonosz ***** válasza:
az jó esetlegesen valami nevet szolgáltatnál??????
2012. okt. 10. 16:11
 52/64 anonim válasza:
Kedvenc együttesem és am az ismerőseim közöl 1 haverom szereti szóval jó hogy tudom hogy nem vagyunk egyedül :D aki Tokaj közelébe lakik írjon privit :D 16/F és am elég szar hogy Deucet kirúgták nagyon bírtam de vhogy Danny-t jobban bírom és miatta több is lett a rap én meg nagy rapper vok :D
2013. jan. 10. 16:59
 53/64 M@x ***** válasza:

Hát srácok...

Örülök hogy ennyien vagyunk :D

A Hollywood Undead mindennél jobb :D

3 ismerőssel személyesen, néggyel interneten szerettetem meg... :D Csak ennyire jók a srácok...

Megmutattam nekik egy számot (általában No. 5) utána döglöttek a többi számért hogy küldjem el nekik :D

Nekem a kedvencem Charlie, mert marha jó szövegei és hangja van, menő a stílusa, az interjúkban is laza...

Klassz, hogy ő az egyetlen akin nem maszk van.

Viszont nekem kell az a kendő, valahol magyar honban vagy magyar oldalon nem lehet megvenni? *--*

Deuce kilépéséről annyit tudok, hogy állítólag azért történt mert nem akart menni a többiekkel turnézni, és a pénz felét kérte...

Kövezzetek meg, én ezt hallottam.

No de, Deuce önállóan is olyan zenéket csinált hogy hűha.. nekem azok is bejönnek, pl a Let's Get it Crackin', meg a The One... Ezek is nagyon jók.

További szép létet Undead-ek, Esztergom körüliek jelentkezhetnek :D

2013. jan. 31. 19:47
 54/64 M@x ***** válasza:
Ja, és 14/F :D
2013. jan. 31. 21:23
 55/64 Fuxreiter.Jack ***** válasza:
15/F A kedvenc együttesem! Mondjuk én Danny-t és J-Dog-ot birom
2013. márc. 4. 14:24
 56/64 NoNameeee válasza:
Az en barataim inkabb az elektro-t szeretik szoval eleg nehez veluk megkedveltetni a Hollywood Undead zenejet,orulok hogy ennyien , vagytok mar azt hidtem hogy en golyoztam be :))) Hollywood Undead 4ever !!! 16\F
2013. jún. 26. 20:06
 57/64 Sárii_x válasza:
HU!!<3 L/14 :)
2013. júl. 30. 19:25
 58/64 anonim ***** válasza:
Aki nem szereti a HU-t,az hallgasson csak nyomi 1D-t meg Biebert! HU FOREVEER!! L/14 :D
2013. aug. 10. 19:56
 59/64 M@x ***** válasza:
Mennyi lány szereti a Hundeadet :O :D
2013. aug. 10. 21:12
 60/64 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtetted említen,kedves 6-os válaszoló,hogy Deuce kommunista és szhart a bandára;D
2013. okt. 22. 22:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!