Ki szereti Hollywood Undead-et? Nemmel és korral együtt :D L/14
Ha nem akkor meg kell!!! :D QRVA JÓÓk, imádom őket, mert nem félnek olyat mondani ami durva, és a Johnny 3 Tears tökre bejön :P a műfaja is tök jóó az együttesnek: RAPCORE
ez a rap és a rock összevonva :D
A kinézetük is tök cool, mindenkinek van egy egyedi maszkja és álnevük :D
- J-Dog - neki a maszkja fehér,egy egydolláros van a szájára ragasztva, és a szeméből vér folyik, és minig baseball satyesz van a fején :D
- Johnny 3 Tears - a maszkja kék, a bal oldalán van egy fehér 3-as, a jobb oldalán meg egy fekete pillango a szemén, és kis pillangok meg mellette, és legtöbbször, kapitány sapka van rajta :P
- Charlie Scene - neki nem éppen maszk ami rajta van, hanem egy fekete LA-és kendő van a szája elé kötve, és mindig van rajte egy feket napszmecsi, és egy baseball sapka :)
- Funny Man - fekete maszk, aminek a bal oldalán egy sárga FB és a jobbon három sárga pötty :P
- Deuce - szürke maszk, egy rózsaszín valami (xd) a száján és kék foltok a maszkján
- Da Kurlzz - fehér maszk, egyik oldalán mosolygós arc, a másikon mérges :): XD
REMÉLEM BEJÖNNEK NEKED :D
sewastok Róbi vok 18 éves
a legkirályabb ez az együtes a világon
amúgy meg én már hallottam azt a storyt is hogy Deuce szerint nem lesz elég sikeres az új lemez aztán ezért vagy kirúgták vagy felmondot nem emlékszem már pontosan
ja és nem okoskodni akarok de Funny Man a maszkjának a baloldalán egy FM ((F)unny (M)an) van
Róbi,amit te mondasz az egy nagy hülyeség!
J-Dog ezt írta FaceBookon:
He was never at the practices or anything.He was off with 9Lives!Ez azt jelenti,hogy Ő sose volt gyakorolni,vagy bármi,ő mindig a 9Livesal lógott.Ez volt az egyik fő ok,amiért kirugták.Ezt J-Dog mondta FaceBookon.
1.
hát nem tom megnéztem egy pár képet de azokon nem igazán tom ki venni mi van Funny Man bal oldalán
2.
bocs nekem is ezt úgy mondta az egyik ismerősőm
Ja és egyébként ezt a Dannyt annyira utálom...
Csomó élő koncertben Deuce hangja megy,és Danny meg úgy tesz,mintha ő énekelne,közben eléggé feltűnő,hogy ez nem Danny hangja hanem Deucé
itt a link
Előző: Bocs... de te ROHADT gyökér vagy.
Minden koncerten megy a háttérbe zene. ZENE. Hang nem... Deuce pléjbekkről énekelt végig... csak neki van ott a hangja, többinek nincs. Danny nem pléjbekkel.... És akármilyen sz*r is a hallásod, akkor is hallod hogy ÉNEKEL a gyerek. Legalább nézné utána mielőtt elítéled az egész bandát a sz*r hallásod miatt...
Én is szeretem őket :D
Bár sajnálom Deuce-t :(
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!