Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nekem nincs ízlésem vagy...

Nekem nincs ízlésem vagy felfordult a rap műfaja?

Figyelt kérdés

Mindenhol 17-23 éves gyerekek rappelnek. Ez folyik a csapból. A rádióban is ez a Kendrick Lamar pörög, de elég egyhangú. Aztán ott van a Migos, Gucci Mane, Yelawolf, Whiz Khalifa, Eminem, XXXTenction, Drake, Kanye, Bobby Shmurda stb.

Ez mind rettenet szerintem. Kántálnak egy huszadrangú alapra, ami szinte mindenütt ugyanaz. Minden arról szól, hogy nagyon sok a pénz, sok füvet szívtak, fuldoklanak a punciban, vagy valami semmitmondó dolog, ami komolynak tűnik, de a semmiről beszélnek.

Amikor még én voltam fiatal, akkor 2pac, IceCube, NWA volt és jó volt. Én szó szerint ezen nőttem fel, már amikor 6 évesen az idősebb srácok pörgették a ki tudja honnan szedett albumokat és akkor szippantott be.

Utána jött 2000-es évek eleje és 50Cent, Eminem volt a csúcson. Ők mainstream zenét csináltak, de jobb volt. Később Eminem teljesen ellágyult és mára már csak hypeból él. Lehet ezzel megbántok valakit, de az az igazság. 50Cent volt az utolsó gangsta rapper. Nem így van??? :)

2017. aug. 25. 22:31
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

A-F-R-O, Tyler The Creator.

2 Random név :D

2017. szept. 12. 17:20
 42/55 anonim válasza:
Eminem nem csinál jó zenéket? 44 évesen nem fog rappelni ezt már minden 2. interjúban elmondta hogy ő nem szeretne kiöregedett rapper lenni. Minden száma jó szerintem. A többiek akiket felsoroltál (kivéve Drake)szerintem tipikusan műgengszerek akik az apjuk pénzére verik. Már bocsánat.
2017. szept. 18. 00:15
 43/55 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ne zavarjon hogy Eminem nemrég jelentette be, hogy új albumon dolgozik :'DDDD (és nem, nem énekelni fog, rappelni :DDD)
2017. szept. 18. 16:53
 44/55 A kérdező kommentje:

Eminem már lassan nyugdíjas. :D

Ő még az öregotthonból is csinálni fog 1-2 számot. :DD

2017. szept. 19. 22:17
 45/55 anonim ***** válasza:

Eminem mindig a topon van haver. A rimek es a mondani valoja.

50centnek semmi koze nem volt ahoz amirol enekel xD nehogy mindent elhigy amit irt.

O nem gangsta rapper csak egy szerepet jatszik.xD

2017. okt. 7. 19:06
 46/55 anonim ***** válasza:
baromság, nem volt benne annyira mint pl az NWA (de abból is inkább Eazy, pl Dre vagy Cube művelt családból származott, stb stb), de díler volt 12 évesen, meg 8 golyót vagy mennyit kapott.
2017. okt. 8. 16:47
 47/55 A kérdező kommentje:

9 golyó.

Ez nem kamu, mert szájon is lőtték és azóta nem úgy beszél.

Ha meghallgatod a lelövése előtti dalait meg az utániakat, akkor hallani színtisztán a különbséget.

2017. okt. 8. 16:57
 48/55 anonim ***** válasza:
De ez akkor sem a gengszter rap vonal amit kepviselt.attol messze all. Azert 9 golyo nem valoszinu. Nem hiszek en ebbe xD o nem tupac ;)
2017. okt. 10. 03:41
 49/55 anonim ***** válasza:

Tupac meg maga mondta hogy ő egy üzletember, nem gengszter.

Egyébként tupac tényleg egy legenda, de sokakhoz hasonlóan a halála miatt lett ekkora legenda, egyébként a zenéje jó volt, de ma már (és már a 2000-es évek elején is) voltak sokkal jobb és technikásabb rapperek. Lásd Eminem, csakhogy egy mainstreamet mondjak.

Ma meg már sorra-sorra jönnek az előadók, amiknek a nagy része tényleg sz*r (Lil Uzi Vert és társai), de vannak rohadt jók, csak meg kell találni, Tyler The Creator, Earl Sweatshirt, etc etc

2017. okt. 10. 20:41
 50/55 A kérdező kommentje:
Ja hát mindenki abban hisz meg azt hallgat amit szeretne. A lényeg, hogy élvezzük.
2017. okt. 13. 22:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!