Szerintetek jó a zenei ízlésem 14 évesen? Több lent
Most lehet leugattok, De egyet se ismerek:)
Te meg menj aludni:D
(Csak poén)
Most mit lehet erre mondani? Az ízlés szubjektív és főleg a te korodban változik. A te korodban én is szerettem a Systemet, most viszont van már bőven, amit szívesebben hallgatok. Persze azt sem utáltam meg.
Itt most a "jó ízlés" két dolgot fog jelenteni a válaszadóknak. Mennyire hasonlít az övékhez vagy mennyire áll közel a mainstreamhez (éppen divatos előadók).
Szóval a kérdés értelmetlen.
25
Az izlés jó, a felfogás nem
Az hogy nagyon ki vagy magaddal, hogy milyen zenét hallgatsz, az gáz
És az sem jó hogy érdekel más véleménye ebben.
Amúgy egy kissé igénytelen zenét csinál a Slipknot, a Soad-t nem ismerem annyira hogy megmondhassam róla
Ha részemről nézzük akkor nem, utálom az ilyen zenéket..
De mivel nem én vagyok a lényeg, és mindenki olyan zenét hallgat amilyet akar, így nincs semmi probléma, ha neked ez tetszik, hallgasd ezt :)
18/F
Egyedi hópihe vagy. Sokkal mélyebb és érettebb vagy a korodnál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a zenei ízlésed és hogy megfogalmaztad a kérdést.
Ja nem, csak szeretnéd ezt hinni. Az ízlés relatív, felesleges és hiábavaló vitát nyitni róla. Plusz olyan ez is, mint a segglyuk - mindenkinek van, de ritkán érdekli az embert másé. Mivel vélhetően sose kényszerülünk együtt zenét hallgatni, teljesen lényegtelen, kik a kedvenceid.
SoaD-t szeretem amúgy, de ettől még semmivel se tűnsz érdekesebbnek és szimpatikusabbnak. Amúgy is a legmainstreamebb és ismertebb számaikat emelted ki, ha már... :D
Én pop zenét hallgatok,te nem :D
ETTŐL se én,se te nem leszünk rossz emberek :D
De ahogy már előttem is leírták ez a kérdés értelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!