Szerintetek jó a zenei ízlésem 14 évesen? Több lent
Figyelt kérdés
Kedvenc bandáim Slipknot, System of a Down. Kedvenc Számaim: Slipknot: Psychosocial, Dead Memories, Duality, Before I Forget, Sulfur, Killpop. Soad: Deer Dance, Cigaro, Toxicity, Chop Suey!, Sugar, Nüguns, Lonely day, Aerials. A korotokat is írjátok meg. Köszi. 14/f2016. jan. 10. 04:46
11/17 anonim válasza:
Nekem is a Slipknot a kedvencem. 14F
12/17 anonim válasza:
Végre valaki normális zenével! Imádom a Slipknotot, Corey Taylor hangja leutánozhatatlan. Kedvenceim:Psychosocial, The Negative One, The Devil in I, XIX, stb... Estig sorolhatnám... A zenei ízlésed kifogástalan, és tökéletes. 13/l
13/17 anonim válasza:
Tökéletes az ízlésed, de ne mások véleményével törődj. 13/L
14/17 anonim válasza:
Viccelsz? Én is nagyon szeretem ezeket a számokat <3 14/L
16/17 anonim válasza:
Nagyon jó a zenei ízlésed, ez a két banda közül mindkettőt szeretem. Jó, hogy nem popzenét hallgatsz. Örülök neki.
17/17 anonim válasza:
Van amúgy igényes popzene is, csak ne legyél beszűkült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!