Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak engem cikiznek a zenei...

Csak engem cikiznek a zenei ízlésem miatt?

Figyelt kérdés

Green Day-t hallgatok, de az osztálytársaimtól általában csak lenéző fintorokat kapok, egyszer pedig valaki hitetlenkedett is, hogy milyen sz@rt vagyok képes hallgatni. Amikor valakinek megmutattam a Blvd. of Broken Dreams-t, akkor elcsodálkozott, hogy "jéé, ez nem is olyan rossz"

Valaki van még hasonló helyzetben?

2015. dec. 27. 02:13
 1/10 sándorjános ***** válasza:

Mindig is ilyen helyzetben leszel, amíg mások nem képesek saját ízlés felé lépni és addig fog gondot okozni neked, amíg nem válsz saját ízlésed felettivé.

Máskülönben nem kötelezheted őket, hogy azt hallgassák amit te, ahogy ők se arra, hogy te azt hallgasd, amit ők. Ha mégis problémák adódnak, akkor a terror szülőjének kell magába néznie és tennie a gondok ellen azzal, hogy kikapcsolja a zenét.

2015. dec. 27. 02:34
 2/10 sándorjános ***** válasza:
Előző vagyok: Onnan veszed észre, hogy túlléptél a saját ízléseden, hogy akár korábbi énednek teljesen szembemenő szempontokkal is tudsz úgy zenét elemezni és élvezni, hogy közben a régi érvényességét se veted el, így még a busz remegése is relativizálható zeneként és nagyon jó érzés (személyes tapasztalat).
2015. dec. 27. 02:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindenki kap negatív kritikákat. Vagy gondolod minden ismerősöm elfogadja, hogy én például orosz nu-metalt, operákat, és heavy metált hallgatok főleg? Ezzel együtt kell élni. Mindenki más, más az ízlése, más a jó számára.
2015. dec. 27. 07:58
 4/10 Kemekoo ***** válasza:
Nekem is voltak hasonló problémáim.. De egy idő után lesz@rtam őket.. :D Nekem tetszenek azok a zenék, amiket hallgatok, és más véleménye nem nagyon izgat. :D
2015. dec. 27. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nagyon fiatal vagy még , de így legalább már ilyenkor megtanulod , hogy ne foglalkozz mások véleményével.
2015. dec. 27. 12:39
 6/10 anonim válasza:
100%

xD Hidd el hogy nem. Én RHCP-t, AC/DC-t, hallgatok, stb,stb. Kábé, majdnem mindenki azzal jön, hogy és olyat nem hallgatok, ami nem 10-20 évvel ezelőtti?

Ki nem @@ le? xD Nekem van ízlésem, nem csak a gagyi gépzene jön be, amiben nincs hangszer, ének is csak alig. A mostaniak közül a legtöbb nem is zene kb szerintem.

2015. dec. 27. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány éves vagy, de amikor én általános iskolás voltam, engem is ugyanígy cikiztek a Green Day imádatom miatt.

Bár ez a szekálás nem is igazán a zenekarra irányult, hanem rám, mivel nem voltam éppenséggel az osztály sztárja. Szóval csak azért fikázták a GD-t, mert én szerettem, amúgy nem volt vele semmi bajuk.

Nem lehet, hogy nálad is ez a helyzet?

22/F

2015. dec. 28. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én általános iskolás osztályom ritka sz*r zenét hallgatott, mégsem mondtak egy rossz szót sem a Green Dayre, sőt, szerették. A Green Day elég populáris, könnyű, még a kisebb gyerekeknek is tetszik. Nem értem, milyen osztály az, aki idegenkedik tőle...

10.-es vagyok, Kisst, Bon Jovit, Cinderellát, Mötley Crüet és Def Leppardot hallgatok. Nem szólnak le.

Őrizd meg a méltóságod. Ne keseredj el, mert azt élvezik.

2015. dec. 29. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Green Day <3

Engem is piszkálnak, de nem érdekel... Téged se érdekeljen!

2016. jan. 11. 20:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Engem sosem piszkáltak vele, mernének a zenei ízlésemmel cikizni... O.o

Csak furcsálják, de én is az ő zenéjüket.

2016. jan. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!