Punk Rock? Pontos "ízlésem" lent
Kedvenc bandám a Sum 41, további ilyen típusú bandáknak örülnék.
További kedvelt bandák GreenDay, 30 Seconds to Mars, Blink-182
Green Day régebbi albumai punk-rock az újabbak inkább pop-punk stílusúak , sum41 és a blink őket tekinti példaképének kb ők is ezen a vonalon mozognak , blink gyengébb valamivel.
Ha csak ezeket hallgatod akkor punk-rock vagy pop-punk , de miért ilyen lényeges ez neked:)) ?
Első kommentelő:
Greendayből a régieket szeretem leginkább, kedvenc albumom a Nimrod. Igazából azért mert sokat kerestem, de nem igen találtam olyat ami pont nekem lenne megfelelő :)
Második kommentelő:
Nagyon köszi, ezeket akkor sorba végighallgatom :D
Azért a 2. kommenten egy kicsit faragnék.
A red hot chilli pappers az egy más kategória.
Ők a funki hangzást azért végig tartották, még akkor is amikor kb. 2 album erejéig elmentek a punkos hangzás irányába. Az említett pop punk együttesekhez nagyon nem illik.
A ramones megintcsak kitűnik a sorból. Ők a nagyon kezdeti stádium, hangzásilag közelebb állnak a rockos, mint a punkhoz, annak ellenére hogy punk bandáról beszélünk. Persze van punkos hangzású számuk is nem arról beszélek, de a pop punk-tól megintcsak messze állnak. Ők inkább a clash/buzzocks/sex pistol érához tartoznak. Bár fura lenne, ha hasonlítana a punkra, ha egyszer ők alkották a hangzást.
A kérdezőnek:
Ajánlom a bownlig four soup-ot, a Jimmy Eat World-ot, a Panic at the Disco-t, a New Found Glory-t, esetleg Yellowcardot valamint Zebrahead-et.
Második kommentelőnek:
A Simple Plan nagyon bejön :)
Utóbbi kommentelőnek:
Köszi szépen, azt hiszem lesz mit hallgatnom! :)
Paramore (főképp a régi számaik pop punkosak)
All Time Low
New Found Glory
3 nagyszerű banda :)
De ajánlom esetleg még az Against Me-t is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!