Valaki hallgat itt hozzám hasonlóan ilyen zenéket? És ezek alapján most milyen a zenei ízlésem? 15/L
ezeket hallgatom:
Ossian <3
AC/DC
Rammstein
Linkin Park
van egy-két Korn és Iron Maiden zeném is. (utóbbit aktívan hallgatni fogok csak még lusta vagyok hozzá:))
Szeretem a komolyzenéket, a mulatóst meghallgatom és "vígadok" rajta de istenments hogy letölteném valaha. népdalokat is szeretem ugyanakkor hallgatok témazenéket (pl Doctor Who: This is Gallifrey
néha szoktam mást is mint pl a divatzenék. (de csak ha megy a rádióban van, stb... Egyszóval végighallgatom csak, szeretem is őket csupán nem érdekelek igazán)
Na ilyet hallani hogy valaki aki ilyen fiatal hallgat még linkin parkot én kiskoromban halottam mert tesóim szertték (22 25 évesek szóval az ő korukban az ment)
Pl jelenleg is azt hallgatok.
13/f
2-es válaszolónak: hát nálunk ez a családban megszokott. mindig ezeket hallgattam, mert csak ezt tudtam és imádom is őket :)
meg persze az összes tesóm metalos..:D
Persze hogy hallgat. Heavy, Thrash, Death, Black metal. Néha még a klasszikus zene is előfordul :D
18/f
#2-nek: igaz mondjuk a linkin parkot kisebb koromban nem hallottam még, de a rammsteinről elvileg van is egy videó, amin táncolok olyan 2 évesen, szóóvaaal...:D
Amúgy én nem vagyok az a fajta aki tipikus rockerként öltözködik. ez azért is van, mert anyám kezembe nyomná a rozsdás ásóját azzal hogy keressek egy helyet a kertben, ahol eláshatom magam, ha meglátna festett hajjal, meg láncokkal. egyedül csak sötétebb fazonú cuccokat veszek fel. de tök átlagos rajtam minden. de szívemben él a rock! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!