Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szeretnék egy történetet az...

Szeretnék egy történetet az álmom alapján hasonlóan elkészíteni, de nem tudom, hogy 2D vagy inkább 3D-vel készítsem el?

Figyelt kérdés
Tudom használni mindkettő programját. Csak nem tudom melyikkel lehetne rövidebb időn belül elkészíteni. Szerintetek?

2013. júl. 23. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem 2D-ben gyorsabb. Itt "csak" a vektoros rajzokat kell megcsinálnod és leanimálnod.

3D-ben pedig le kell modellezned az egyes objektumokat, a környezetet, szerintem az nagyobb munka. Még a renderelés is hosszabb idő.

2013. júl. 23. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Mennyi idő kb egy 10 perces 2D-s animációt megcsinálni?
2013. júl. 23. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
"Tudom használni mindkettő programját." <- Akkor tudnod kell azt is, hogy milyen gyorsan dolgozol. Attól is függ az egész, hogy milyen részletességgel fogod kidolgozni az animációt, mennyire vagy jó benne stb. Mi ezeket honnan tudjuk?
2013. júl. 23. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:
kezdő vagyok amit tudok magam tanultam meg tutorialokból, a 3D- ben a tárgy formázása még elmegy de a csontozást mindig elrontom, és a ruha készítést utálom, marad a 2D
2013. júl. 23. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!