Bántanak a zenei ízlésem miatt. (KPOP). Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régebb óta tettek megjegyzéseket a zenei ízlésemre,de csak páran 1-2 mondatot,amivel annyira nem törődtem. Mostanra viszont eléggé elfajult a dolog. Ma ebéd utántól tanszoba végiéig folyamatosan én voltam a téma. Hogy miért hallgatom én a bzi sárgákat (Ázsia), meg hogy ezek melegek,rondák,meg szr a zenéjük.(általában BTSt(♥),és Bigbanget hallgatok). Meg természetesen elhangzott,hogy mindet ki kéne irtani. A fél osztály rajtam röhögött,én meg nem akartam veszekedni. Tanszobán elindították a BTS-től a Spring Day-t,és rákérdeztek h ez a szr-e a BTS.. Annyit mondtam,hogy igen,zavar? Viszont mikor tanszoba után se szálltak le rólam beszóltam nekik,és még engem vontak kérdőre,hogy mit pofázok.. A tanár is csak röhögött velük együtt,nemhogy rájuk szólt volna... Ez már mellékes. Én soha senkit nem bántottam a zenei ízlése miatt,mert mindenki más. Nekem is megvan a véleményem pár ember ízléséről,mégsem szégyenítem meg őket sehol,senki előtt. Nagyon bánt ez az egész,és nem tudom hogyan kéne reagálnom,tényleg rengetegen bántanak nap mint nap :/ . Szerintetek mi lenne a helyes reakció a beszólásokra? Válaszaitokat előre is köszönöm. 13/L.
Ha beszólnak, annyit mondj, hogy: "igen, nekem ez tetszik. És neked semmi beleszólásod abba, hogy mit hallgatok, hiszen én se szólok bele a te életedbe, te se szólj bele az enyémbe."
És hagyd ott.
Ne foglalkozz a többiek véleményével. Nagyon sok embernek tetszik a KPOP, és amúgy meg ennyi erővel a Rap mennyivel jobb?
2017. ápr. 19. 18:31
2/19 anonim válasza:
Sok értelmi fogyatékos... Mikor annyi voltam, mint te, engem is ugyanezekért piszkáltak. Tudom, nehéz, de egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni. Én is ezt tettem, és idővel ritkultak az esetek. Utána is voltak, akik beszóltak, de ha például azt kérdezték tőlem, hogy "már megint azokat a bzikat hallgatod" vagy "ezek azok a bzi kínaiak, akiket hallgatsz" akkor csak annyit mondtam, hogy igen, és kész. Tudom, hogy nem kellemes, ha kiröhögnek, de ez a te zenei ízlésed, ha ez te az boldoggá, szard le, ki mit gondol. ^^ A koreai pop ugyanolyan jó, mint a rendes pop vagy rock, metál, jazz, stb, semmivel sem másabb. :) Egyébként is, a te korodban még nagyon gyerekeden gondolkodtok. Majd kinövik, ne aggódj ^^
2017. ápr. 19. 18:32
3/19 anonim válasza:
Hallgass értelmes zenéket és akkor nem fognak cikizni.
2017. ápr. 19. 19:48
4/19 anonim válasza:
#3 és mégis mi számít "értelmes zenének"?
2017. ápr. 19. 20:06
5/19 A kérdező kommentje:
Első 2 válaszoló. c: Köszönöm a válaszaitokat,sokat segítettetek. Kedves 3. Attól,mert neked nem tetszik,még lehet normális zene. És ezt nem csak én gondolom így.:D Ha nekem ez tetszik,akkor ezt fogom hallgatni. Én csak a beszólások kezelésére kértem választ,nem pedig arra,hogy mit hallgassak.:D
2017. ápr. 19. 20:07
6/19 anonim válasza:
Hallgass rendes zenét.
2017. ápr. 19. 21:37
7/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy nem értitek meg,hogy ez normális zene. De amúgy kíváncsi lennék,hogy nektek mi számít annak. Eleve nem ez volt a kérdés,szóval ha már kommenteltek,akkor pls a kérdésre adjatok választ. Nem a véleményeteket kértem a BTSről meg a többi bandáról. Köszi.
2017. ápr. 20. 17:06
8/19 anonim válasza:
Szia!
Nem vagyok rajongó, de szeretem a K-Popot és néha kiakadok mennyire jók. Ne foglalkozz mások véleményével én is ezt teszem. Azt a tanárt meg legszívesebben úgy rúgnám ki az iskolából, hogy lába se érné a földet. Ide most szívesen bemásolnék az SZJG-ből egy részt... (Macu, Kinga, buli; ennyi szerintem elég az olvasóknak) Külső alapján ítélkezni szánalmas... Rasszisták mind, és hogy még a tanár is támogatja ezt... Magyarország please...
Kitartás!<3
2017. ápr. 20. 18:25
9/19 A kérdező kommentje:
Utolsó,igyekszem kitartani,köszi a biztatást. <3:3 Elég szomorú,hogy ilyenek vannak a világban -.- Az a tanár meg nem is tudom minek van itt,egyáltalán nem tud fegyelmet tartani.
2017. ápr. 20. 20:12
10/19 anonim válasza:
Érdekes, mikor én korodbeli voltam, nálunk a suliban letojták ki mit hallgat. Max 1-2 darkosabb/emósabb fazon volt az osztályunkban, de azonkívűl, hogy kicsit furának tartottuk őket, nem volt velük semmi problémánk. Szomorú, hogy ilyen irányba mentek el a dolgok manapság. Am magát a KPOP bandákat én se szeretem, csöpögős szépfiús az egész, értelemszerűen nem nekem van címezve a stílus :) De mi értelme volna belekötnöm emiatt másokba? Egyébként érdekelne, a többség nálatok milyen zenéket hallgat? 26/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!