Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Bántanak a zenei ízlésem...

Bántanak a zenei ízlésem miatt. (KPOP). Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régebb óta tettek megjegyzéseket a zenei ízlésemre,de csak páran 1-2 mondatot,amivel annyira nem törődtem. Mostanra viszont eléggé elfajult a dolog. Ma ebéd utántól tanszoba végiéig folyamatosan én voltam a téma. Hogy miért hallgatom én a bzi sárgákat (Ázsia), meg hogy ezek melegek,rondák,meg szr a zenéjük.(általában BTSt(♥),és Bigbanget hallgatok). Meg természetesen elhangzott,hogy mindet ki kéne irtani. A fél osztály rajtam röhögött,én meg nem akartam veszekedni. Tanszobán elindították a BTS-től a Spring Day-t,és rákérdeztek h ez a szr-e a BTS.. Annyit mondtam,hogy igen,zavar? Viszont mikor tanszoba után se szálltak le rólam beszóltam nekik,és még engem vontak kérdőre,hogy mit pofázok.. A tanár is csak röhögött velük együtt,nemhogy rájuk szólt volna... Ez már mellékes. Én soha senkit nem bántottam a zenei ízlése miatt,mert mindenki más. Nekem is megvan a véleményem pár ember ízléséről,mégsem szégyenítem meg őket sehol,senki előtt. Nagyon bánt ez az egész,és nem tudom hogyan kéne reagálnom,tényleg rengetegen bántanak nap mint nap :/ . Szerintetek mi lenne a helyes reakció a beszólásokra? Válaszaitokat előre is köszönöm. 13/L.
2017. ápr. 19. 18:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mariot hallgat az aki legtobbet piszkalt. Az bezzeg nem ciki:D Hetekig ment a Nekem te vagy a lany vagy mi xdd A tobbiek epp azt ami uj es meno hallgatni. ^^
2017. ápr. 21. 15:36
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Rákerestem a csávóra, mert én eddig nem hallottam róla. Elsőre kajak azt hittem, hogy arról a harmonikás gyerekről van szó :D De ez a zene ugyanolyan gáz. Szerintem örülj neki, hogy nem ilyen igénytelen zenét hallgatsz és ne foglalkozz a többiekkel :)
2017. ápr. 21. 16:04
 13/19 A kérdező kommentje:
Koszi:D Hat igyekszem,de sajnos nem birnak leszallni rolam. De megfogadom a tanacsaitokat es varom a valtozast:D
2017. ápr. 21. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem bántásból, de nem gondoltam volna hogy egy "ne ítéld meg más zenehallgatási szokásait" kérdés alatt ilyen ("De ez a zene ugyanolyan gáz. Szerintem örülj neki, hogy nem ilyen igénytelen zenét hallgatsz") kommentet fogok látni.

Ettől függetlenül, egyetértek veled, csak így....érted.

Ezzel te se csinálsz mást, mint amit a kérdezővel tesznek azért, mert a "nyálas szépfiúk" (bocsi, tetszik ez a jellemzés) zenéjét hallgatja.

2017. ápr. 21. 20:03
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
Értem mire akarsz kilyukadni. Nekem megvan a véleményem az adott műfajról, de attól hogy igénytelennek tartok valamit, még nem fogok szánt szándékkal bántani/kiközösíteni senkit. Ha valaki ilyen zenéket hallgat hát lelke rajta :)
2017. ápr. 21. 20:27
 16/19 Momo280 válasza:
100%

Itt vannak pár olyan kommentelők akiknek fogalma sincs a koreai zenéről kpop-ról igaz hogy vannak olyanok akik lanynak néznek ki nem mindegyik és nem ők döntik el hogy milyen színű és hosszúságu legyen a hajuk !!! Én is szeretem a kpop-ot és magasról f***ok rá azokra akik leszólják!!

Kezdetben én is csak egy lánytól hallottam majd másnap megnéztem youtubon láttam hogy koreaiak és először énis ilyeneket gondoltam de ahogy elkezdtem hallgatni egyre több számot és ismertem meg egyre több bandát nagyon megszerettem és jött a farsang én pár kpop zenének a címét leírtam egy papírra és azokat mutattam meg a többieknek ők elkezdték cikizni hogy milyen szar zenék meg ilyenek nem részletezem én nagyon megvoltam bántódva !!

Mikor ők kezdtek valami f**s zenét hallgatni énis azokat mondtam rájuk amiket ők!! Később infó órán hallgattam egy kpop számot Kris Wu july meghallgatta az egyik lány az osztályomból és megtetszett neki nem lett olyan nagy kpoper mint én csak ő olyan hébe hóba hallgatja...vagy megint infó órán hallgattam a bts és egy másik osztálytársamnak is megtetszett!!

Meg ez most történt nemrég hogy a sulimban találtam még 2 kpopper csajszit !!

Szóval türelem !!

Minden jóra fog fordulni és sz**rd le azokat akik le b**izzák le lányozzák őket és mond meg nekik ogy akk ti hogy néztek már ki hozzájuk képest!!

Tudom hogy nem akarsz senkivel se összeveszni az osztályban de na valahogy ki kell álni értük és egyaránt magadért is!!!

2017. ápr. 30. 11:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod. Hat tenyleg nem akarok veszekedni senkivel,de sajnos az en osztalyom olyan,hogy mindig kineznek valakit valamiert. Viszont orulok,hogy nalad minden jora fordult,es talaltal Kpoppereket. Nalunk is van par,de sajnos nem egy evfolyamba jarunk.:c Legalabb annyi megnyugtato,hogy ha nem is a kornyezetemben,de Magyarorszagon sokaknak tetszik ez a mufaj.:D
2017. ápr. 30. 22:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Tökre mintha magamat olvastam volna... Engem is bántanak ezért ,és rosszul is esik! Itt leírtakkal teljesen egyetértek főleg az Szjgből kivett idézet szerűség!

Én már eljutottam odáig,hogy nem érdekel az egész és inkább felteszem a fülesem és hallgatok vmi kpopot ( Bts,BigBang,Got7,Exo stb.:) )

Vagy vmi fanficit írigatok esetleg vmi koreával kapcsolatos dolgot csinálok,hogy kizárjam ezeket az embereket!

2017. máj. 2. 05:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Hat remelem egyszer en is eljutok erre a szintre.:D Csak sajna sok nalunk a rasszista homofob ..... Jo lenne vegre olyanokkal is talalkozni,akik szeretik a KPOPot ^^ <3 Koszi a valaszod,nagyon sokat segitettetek ^-^
2017. máj. 2. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!