Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon gáz, ha nem ismerem az...

Nagyon gáz, ha nem ismerem az ilyeneket, hogy Beatles, Nirvana, Queen stb?

Figyelt kérdés

Szerintem szinte sose hallottam tőlük zenét vagy csak nem tudom, hogy tőlük van-e. Viszont Beatlestől hallottam már kicsi részleteket, de nem vagyok oda értük. Igazából egyik zenekar se érdekel, ez nagyon gáz?

De a modern zenék közül sincs kedvenc zenekarom meg ilyesmik, csak azt hallgatom, amit meghallok valahol (TV, osztálytárs, videó zenei aláfestése) és megtetszik. Az mindegy, hogy pl. ezek közül 4 ugyanattól az előadótól van, attól még nem nézek utána, hogy annak az előadónak milyen más zenéi vannak. Nem azzal töltöm az időmet, hogy ilyeneknek utánanézzek, mert nem vagyok kíváncsi rá.

16 éves vagyok.

2016. aug. 3. 14:01
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem mai kérdés tudom, de kedves #13 válaszoló! Azért szerintem elég lényeges a Nirvana zenéje, tulajdonképpen ők teremtették a Grunge műfajt. És egy műfaj megteremtésével szerintem letettek valamit az asztalra.
2020. aug. 9. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!