Led zeppelin, Jimi hendrix, Deep Purple, Nirvana, Beatles, Rolling Stones? Gáz ha ma 2013-ban ilyet hallgatok 16 évesen?
Az a gáz, hogy 16 évesen nem tudod eldönteni mi a gáz és mi nem.
Ilyen kérdéseket eddig csak 13 évesektől olvastam.
Ha ilyen jó zenei ízlésed van, akkor miért jut az eszedbe, hogy gáz lenne? Én is ilyeneket hallgatok, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy hú de bánat vagyok, mert nem megyek a többiek után egy olyan dologban, ami nem döntés kérdése, hanem ízlésé. A zene mindenkinek a maga dolga, mindenki hallgassa amit szeret, beszéljen róla olyanokkal, akik szintén szeretik, és ne ba*tassa azt, aki nem azt szereti.
Szóval légy büszke a zenéidre és meg ne forduljon a fejedben, hogy akárki is gáz lenne azért, amit hallgat :) Ami gázzá tesz valakit az az, hogy hogy rajong értük.
16/L
Dobj hozzá egy kis Kansas-t, Creedence Clearwater Revival-t, Dire Straits-t, PinkFloyd-ot (Darkside of the moon) :)
Ezek a zenék 30 év múlva is ott lesznek az életedben és a fiatalságodra fognak emlékeztetni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!