Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Led zeppelin, Jimi hendrix,...

Led zeppelin, Jimi hendrix, Deep Purple, Nirvana, Beatles, Rolling Stones? Gáz ha ma 2013-ban ilyet hallgatok 16 évesen?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 09:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%

jajjmár -.- dehogy gáz! imádlak :D

csak ne tegyél fel hülye kérdéseket!

2013. nov. 6. 22:39
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés valamilyen szinten érthető. Ezeket az aggodalmakat én is átéltem, gyerekként. Ha nem divat zenét hallgatsz, jön a csodálkozás, hogy ez miért nem megy a rádióban? Miért értelmetlen szövegeket énekelnek a legtöbben (fox, chinies food, üss meg kisbaba még egyszer, stb...). Miért nehéz találni olyat, akivel megbeszélhetem a Paint It Black-et? Az emberben a környezetbe való beilleszkedési kényszer megvan és szerencsére mindenkiben más szinten. Ezért merül fel a kérdés, hogy most ez cikis vagy sem.

A válasz nagyon egyszerű: Amíg másokat szándékosan nem sértesz meg, és magadban nem teszel tudatosan (nagy) kárt, addig a legtöbb dolog nem ciki. Ezeket magadnak csinálod, nem másért. Azt hallgatod, ami neked tetszik. Pont a zene az, amiben kevés ember az, akinek pont ugyan azok a kedvenc zenekarai.

Ha örökké élő zenéket hallgatsz, mint a felsoroltak, abban valóban az a jó, hogy ezek elkísérnek egész életedben. Ezek 40-50 év múltán is ugyan ilyen jó zenék lesznek és nagyon boldog emlékeket idézhetnek fel. :)

2013. nov. 7. 07:11
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval. 14 vagyok, kb. kiröhögtek, mert Purple-t, Rainbowt, és ezekhez hasonlókat hallgatok. Nem érdekelt. Akkor dumáljanak, ha találnak még egy olyan zenészt, mint Blackmore, Page, vagy akármelyik nagy zenész. Ha a mai zenék között keresgélnek, hát... akkor soha nem kapunk választ.
2013. nov. 19. 20:03
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, inkább legyél rá büszke :)

Én is ilyeneket hallgatok, sőt még gitározok is

14/L

2013. dec. 12. 16:11
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Úristen, én is 16 vagyok, de már kb. 6 éves korom óta csak ilyeneket hallgatok.:D Neked legalább van füled, és meg tudod különböztetni az igényes zenét az ilyen mai..hát..öö..szóval a mai 'zenéktől'.:D
2013. dec. 15. 23:50
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém ,jó ízlésed van!
2014. jan. 8. 18:19
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, ha nem ezeket hallgatod a legjobbak ajánlom még a Diot, Rainbowt és a Black Sabbathot. Örülök, hogy van még normális zenéket hallgató ember.
2014. jan. 14. 17:50
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
a nirvanátol egy számot hallotam de szeretem a Beatlest meg imádom ja meg az oasis is jó ;) L/14
2014. jan. 24. 21:23
 19/28 anonim válasza:
85%

Nem.. SŐŐŐT. de GN'R-t kihagytad! ;) :D

14 éves vagyok és rohadtul nem érdekel, hogy valakinek nem tetszik a zenei izlésem:D. Én imádom ezeket az együtteseket, aki meg nem szereti ezeket azt komolyan nagyon sajnálom :D Ennél jobb zenék nincsenek. :D

2014. febr. 27. 19:50
 20/28 anonim ***** válasza:
92%
Jöhet az összes! Whitesnake viszont kimaradt! Am én 14 vok!
2014. márc. 14. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!