Led zeppelin, Jimi hendrix, Deep Purple, Nirvana, Beatles, Rolling Stones? Gáz ha ma 2013-ban ilyet hallgatok 16 évesen?
jajjmár -.- dehogy gáz! imádlak :D
csak ne tegyél fel hülye kérdéseket!
A kérdés valamilyen szinten érthető. Ezeket az aggodalmakat én is átéltem, gyerekként. Ha nem divat zenét hallgatsz, jön a csodálkozás, hogy ez miért nem megy a rádióban? Miért értelmetlen szövegeket énekelnek a legtöbben (fox, chinies food, üss meg kisbaba még egyszer, stb...). Miért nehéz találni olyat, akivel megbeszélhetem a Paint It Black-et? Az emberben a környezetbe való beilleszkedési kényszer megvan és szerencsére mindenkiben más szinten. Ezért merül fel a kérdés, hogy most ez cikis vagy sem.
A válasz nagyon egyszerű: Amíg másokat szándékosan nem sértesz meg, és magadban nem teszel tudatosan (nagy) kárt, addig a legtöbb dolog nem ciki. Ezeket magadnak csinálod, nem másért. Azt hallgatod, ami neked tetszik. Pont a zene az, amiben kevés ember az, akinek pont ugyan azok a kedvenc zenekarai.
Ha örökké élő zenéket hallgatsz, mint a felsoroltak, abban valóban az a jó, hogy ezek elkísérnek egész életedben. Ezek 40-50 év múltán is ugyan ilyen jó zenék lesznek és nagyon boldog emlékeket idézhetnek fel. :)
Nem gáz, inkább legyél rá büszke :)
Én is ilyeneket hallgatok, sőt még gitározok is
14/L
Nem.. SŐŐŐT. de GN'R-t kihagytad! ;) :D
14 éves vagyok és rohadtul nem érdekel, hogy valakinek nem tetszik a zenei izlésem:D. Én imádom ezeket az együtteseket, aki meg nem szereti ezeket azt komolyan nagyon sajnálom :D Ennél jobb zenék nincsenek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!