Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » The Beatles vagy a Nirvana?

The Beatles vagy a Nirvana?

Figyelt kérdés
Szerintettek? Vélemény,indoklás.
2014. márc. 12. 07:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beatles, hogy miért?- mert britt srácok révén is osztatlan sikert arattak világszerte, még a hatalmas amerikában is! A zenéjükkel a toplistákat vezették, a stílusukkal divatot teremtettek, ilyen hatást csak nagyon kevés együttes könyvelhet el!
2014. márc. 12. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nirveatles...

Mindkettő jó sztem.

2014. márc. 12. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
hülye provokatív kérdés....
2014. márc. 12. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nirvana.
2014. márc. 12. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Beatles. Zeneileg sokkal sokrétegűbbek voltak, számomra emiatt is izgalmasabb zenét játszottak: beat, rock'n' roll, folk, pszicheelikus, csak hogy néhány példát mondjak.A dalszövegeiket is jobban kedvelem. Nagyon sok fantasztikus albumot csináltak, sokkal többet, mint a Nirvana, tehát egy komplexebb életművel rendelkeznek. Összességében a brit kultúrát jobban kedvelem az amerikainál, ez a két együttes zenéjében is meglátszódó kulturális különbségek. A Beatles hatása összehasonlíthatatlan minden más együttesével, az első brit csapat, amelyik nemcsak meghódította, de letarolta Amerikát, sőt, nagyobb hatást értek el náluk mint a saját hazájukban.
2014. nov. 16. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Nirvana. Nem azt mondom, hogy nem szeretem a Beatlest, de nagyon hangulatban kell lennem hozzá, meg azt nem szeretem úgy hallgatni, hogy akkor egy komplett albumot. Nekem ők túlzottan hippik. Tudom, hogy nem hippi zenekar, bár mikor az angoloknál is divatba jött a hippiség, akkor ők is magukévá tették a dolgot, de az az előtti albumaik is valahogy olyan hippi/duna tv kívánság kosár feeling, ha nem vagyok hangulatban. Pár szám kivételével nekem nem "örök" hanem kicsit tata zene. :) De hát hatvanas évek, na mit várok?

Nekem kedvenc korszakom a hetvenes évek vége, de leginkább a nyolcvanas évek kompletten, meg a kilencvenes évek első fele. (Na jó, meg a '97-es DM Ultra belefér) a Nirvana is ebbe passzol, így számomra egyértelmű, hogy nekem ők.

De egyébként hülye kérdés itt valamilyen szinten, én kicsit csodálkozok is, hogy csak ennyi válasz van ennyi idő alatt, mert manapság a tinik körében a Nirvana a nyerő nyilván, mert a Kurt olyan cuki szőke szomorú szemű elvont fazon volt, és az milyen menő már, és amúgy a zenét is meg lehet szokni ugye...

2014. nov. 26. 00:38
 7/7 anonim válasza:
100%

Beatles

Rengeteg jó zenéjük van, amelyek hatalmas klasszikusok.Ráadásul a tagok külön-külön is rengeteg jó slágert írtak, főleg McCartney.

2015. ápr. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!