Ebből le lehet vágni, hogy "rocker" vagyok?
Fekete pólókat hordok általában kék/fekete/szürke nadrággal , sötét színű magassarkú , fekete és szegecses ékszerek , 8 fülpiercing,és ezeket hallgatom:
guns n roses,nirvana,beatles,rolling stones...stb...
a rockerség nem külsőtől függ,eléggé sok embert láttam már akik úgy öltözködnek,de semmi közük hozzá.
A rockerség egy életérzés,nem pedig egy divat! Aki rocker,érzelmes akár csak a zene amit hallgat,sokrétű és kinyílvánítattó személyiségű!
Mondjuk rajtam látszik eléggé hogy rocker vagyok,hosszú hát közepéig érő szőke haj,kecskeszakáll,oldallánc,zenekaros póló. Van aki le néz érte,kapja be az meg..
BAnák közül én mondjuk durvábbakat hallgatok álltalában,de a lágyabbakat is meghallgatom pl:Insomnium,Cannibal Corpse,Sepultura(régi),Amon Amarth,Road,Depresszió,Tankcsapda,Kiss,Five Finger Death Punch,Pantera,Leander Rising,Morbid Angel,Helloween stb...
15/F
"Őszintén szólva belőled nem nézném ki, hogy Beatles-t, vagy Rolling Stones-t hallgatsz. "
Ezt mért gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!