Nagyon gáz, ha nem ismerem az ilyeneket, hogy Beatles, Nirvana, Queen stb?
Szerintem szinte sose hallottam tőlük zenét vagy csak nem tudom, hogy tőlük van-e. Viszont Beatlestől hallottam már kicsi részleteket, de nem vagyok oda értük. Igazából egyik zenekar se érdekel, ez nagyon gáz?
De a modern zenék közül sincs kedvenc zenekarom meg ilyesmik, csak azt hallgatom, amit meghallok valahol (TV, osztálytárs, videó zenei aláfestése) és megtetszik. Az mindegy, hogy pl. ezek közül 4 ugyanattól az előadótól van, attól még nem nézek utána, hogy annak az előadónak milyen más zenéi vannak. Nem azzal töltöm az időmet, hogy ilyeneknek utánanézzek, mert nem vagyok kíváncsi rá.
16 éves vagyok.
Nézd..gáz az egész világ most amerre tart(az emberek). A mai dolgoknak ha 1-2 százalékát meg tudom hallgatni/nézni, az nagy dolog.
Nem gáz, de sokat vesztesz ezáltal. Tehát a te bajod. nem kapsz a jóból.
Mint zeneakadémiát végzett és zeneszerzést tanult ember, Queen számokat hallgatva Freddie Mercury véleményem szerint ha nem is egy lapon, de elég közel említendő lehetne a klasszikusokkal(Mozart, Beethoven), amilyen kompozíciós technikákat használt, és gondolom ösztönösen.
A Queen egyáltalán nem túlértékelt,sőt...Én még nem találtam náluk jobb együttest...
A kérdésre válaszolva...Igen gáz...Nem kell imádni,mert ugye mindenkinek más az ízlése...de azért legyél képbe (például ne kérdezd meg a We Will Rock Younál,hogy "ezek kik?")
Szerintem sem gáz, ha nem ismered vagy nem szereted őket. Én sem bírom őket. Sosem értettem, hogy mit zabálnak ezen a három zenekaron. (Most azt félretéve, hogy én metalos vagyok, én akkor sem bírtam elviselni őket, amikor még a sima rockot szerettem.) Igaz, hogy a Nirvana-tól és a Queen-től csak egy számot ismerek, de az is bőven elég volt. Beatles-től sajnos már több dalukhoz is volt szerencsétlenségem.
Borzalmasan túlhypeolt, rossz zenekarok ezek az én szememben. Én anno azt hittem, hogy a Beatles meg a Queen egyszer csak el fog tűnni a süllyesztőben, de sajna nem. Ezek 60-as évekbeli zenekarok, emberek! Lépjetek már szintet! Nirvana még anno elment, de azóta rájöttem, hogy az is szär.
De aki szereti ezeket az együtteseket, hallgassa, én nem szólok bele és senkinek az ízlését nem f1kázom le (amíg nem troll az illető).
A Nirvanát nem, én sem ismerem a dalaikat, nem is vagyok oda értük. Beatlest, Queent szerintem illik ismerni, legalábbis néhány dalt. Mindkettő világhírű együttes. Szülőktől lehet esetleg érdeklődni, ha kedvelték.
Én 40 éves vagyok, lehet, ezért is szeretem ezt a két zenekart. Igaz, a Nirvana sem mostani, hanem 90-es évekbeli, mégis, valamiért sosem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!