Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon gáz, ha nem ismerem az...

Nagyon gáz, ha nem ismerem az ilyeneket, hogy Beatles, Nirvana, Queen stb?

Figyelt kérdés

Szerintem szinte sose hallottam tőlük zenét vagy csak nem tudom, hogy tőlük van-e. Viszont Beatlestől hallottam már kicsi részleteket, de nem vagyok oda értük. Igazából egyik zenekar se érdekel, ez nagyon gáz?

De a modern zenék közül sincs kedvenc zenekarom meg ilyesmik, csak azt hallgatom, amit meghallok valahol (TV, osztálytárs, videó zenei aláfestése) és megtetszik. Az mindegy, hogy pl. ezek közül 4 ugyanattól az előadótól van, attól még nem nézek utána, hogy annak az előadónak milyen más zenéi vannak. Nem azzal töltöm az időmet, hogy ilyeneknek utánanézzek, mert nem vagyok kíváncsi rá.

16 éves vagyok.

2016. aug. 3. 14:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Ott volt még a dobosaik között régebben Chad Channing is, akit Dave Grohl váltott le. Régi jót az új szarra.
2016. aug. 7. 12:23
 12/31 anonim ***** válasza:
10%
Lehet hogy túl jó volt a Nirvanához.
2016. aug. 7. 13:40
 13/31 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező: én is így voltam vele, de most 15 vagyok (lassan 16 leszek) és nagyon megérdekelt ez a 60-as 70-es 80-as évek zenéje, olyannyira, hogy modern számokat már nem is hallgatok. És a Nirvana egyébként szerintem azért ilyen felkapott csak mert Kurt fiatalon meghalt és ezért sztárolják túl, pedig nem történelmi jelentőségű a zenéjük!
2016. aug. 9. 14:41
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan. Ha a fickót nem nyírta volna ki a felesége, már a kutya se emlékezne rájuk.
2016. aug. 9. 16:08
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanez a helyzet Jimi Hendrix-szel és Freddie Mercury-val is... Hendrix messze nem a legjobb gitáros és Freddie messze nem a legjobb énekes, csak ugye hamar meghaltak ezért váltak legendává... igen, igen tudom! A legendák sosem halnak meg! Egyébként mind2 zenéit szeretem, de elismerem, túlértékeltek!
2016. aug. 9. 16:37
 16/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem gondolom hogy a Queen túlértékelt lenne. Izlés kérdése, mindenkinek más a jó.
2016. aug. 9. 17:52
 17/31 anonim ***** válasza:
20%
Én nem mondtam hogy a Queen túlértékelt, én azt mondtam hogy Freddie Mercury túlértékelt mint énekes, mert vannak nála jobbak is...
2016. aug. 9. 18:19
 18/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem lehet egyértelműen mérni hogy ki mennyire jó. Nekem ZP Theart mellett ő a kedvenc énekesem.
2016. aug. 9. 19:42
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy meg egyébként nem feltétlen a bandák a túlértékeltek, lehet hogy csak 1-2 szám tőlük... pl amit nem értek, van a Kinks-nek egy You Really Got Me című 1964-es száma ami a legtöbb ranklistában jó helyezést ér el, de az All Day and All of the Night-ot sehol sem lehet látni, pedig hasonló a 2 dal, mondhatni ikrek! Hasonló dalszöveg, hasonló énekstílus, hasonló gitárszóló és a riff is ugyanazt a torzítást használja...
2016. aug. 10. 10:50
 20/31 A kérdező kommentje:
Hát a régi zenék közül nekem az Abba tetszik, de tőlük se nézek utána minden zenének, csak amit hallottam valahol és tetszik azt hallgatom. De nekem nem jön be a rock, inkább a pop. Mondjuk azért egy darabig elviselem a gitárszólókat, de nem sokáig :) Mert van két zene, ami tetszik és van benne gitárszóló, de nem sokáig van benne.
2016. aug. 11. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!