Ma már nincs olyan a tizenévesek között akik "klasszikus rockot" (pl. Pink Floyd, Led Zeppelin, Nirvana, Beatles, Slayer, ACDC, Alice in Chins. Stb. ) hallgatnak? Vagy ez gáznak számít?
Nekem az Alice in chains az egyik kedvencem .. hallgatok Nirvanat, meg ritkán AC/DC-t is. Mondjuk nem a klasszikrocck áll a legközelebb a szívemhez :)
19L
Én is szeretem ezt a stílust,ezeket a zenekarokat (bár már csak belül vagyok tizenéves:D). Amúgy a Slayert klasszikus rocknak nem nevezném. :D
Gáznak meg semmi sem gáz zenével kapcsolatban...
Ezek közül mindegyiket szoktam hallgatni. :D Legtöbbet a Nirvanát és az Alice in Chainst, de a többi is jó.
16/L
Van, csak kihalófélben lévő faj vagyunk :D
én ezek közül csak a Nirvanára merem mondani, hogy hallgatom, igaz mindet ismerem, számaikat tudnék felsorolni, még pár bakelitem is van :D Ezen kívül régebbiek közül szeretem még a KISS-t :)
A mai bandák közül is az ilyesmi stílusokat hallgatom, mind a 30 seconds to mars, Green day, Bring me the horizon, Linkin park, My chemical romance... stb :D
15/L
ha a Slayert ide vetted akkor a Moörhead-et mért nem?:D
amúgy Pink Floyd-ot és Slayert;Ted Nugentet;Chuk Berryt és Budy Holyt szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!