Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ma már nincs olyan a tizenéves...

Ma már nincs olyan a tizenévesek között akik "klasszikus rockot" (pl. Pink Floyd, Led Zeppelin, Nirvana, Beatles, Slayer, ACDC, Alice in Chins. Stb. ) hallgatnak? Vagy ez gáznak számít?

Figyelt kérdés

2012. júl. 10. 08:21
1 2 3
 11/26 Rékcsi ***** válasza:
100%

Queen, Guns n' Roses, Jon Bon Jovi (nagy kedvencem), Nirvana ezeket mind imádom! A Pink Floydot és a Led Zeppelint is szeretem.

Nem érdekel hogy ciki e vagy sem, én egy igazi rocker csaj vagyok, éppen most szeretnék beszerezni egy acélbetétes bakancsot és pont le*arom hogy mit gondolnak róla. Sőt én még büszke is vagyok arra hogy ezt szeretem. :D

Ne érdekeljen a többi ember! Hallgasd azt amit szeretnél és amitől jóérzés járja át a tested :D

2012. júl. 11. 16:48
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Beatles az életem, továbbá hallgatok Led Zeppelin-t, Queen-t, Nina Simone-t, Jimi Hendrix-t, Janis Joplin-t, The Kinks-t, nagyon ritkán és csak 3 számot a Rolling Stones-tól, Bob Dylan-t, a Doors-tól csak a Morrison Hotel-t, a többi nem tetszik, Chuck Berry-t, Buddy Holly-t, Ray Charles-t, Carl Perkins-t, Beach Boys-t és Little Richard-ot. Attól félek, kihagytam valamit. 14/l
2012. júl. 11. 20:21
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
15 éves lány vagyok, imádom az AC/DC-t és a Nirvanat. Ezek a normális zenék, hogy lenne már gáz?
2012. júl. 13. 17:30
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

17 éves vagyok

én csak az 1990-es évek előtti metálból hallgatok. "újabbakat" csak olyanokat akik hasonló zenét nyomnak, meg norvég black metált :D

2012. júl. 13. 22:28
 15/26 A kérdező kommentje:
azért jó látni hogy van még 1-2 ilyen ember az én korosztályomban is:)
2012. júl. 18. 08:48
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nirvana *-* imádom amúgy ac/dc-t is, de én sok mindent szeretek, pl.: Aerosmith-et is szeretem, meg Ozzyt, Mötley,GN'R,Twisted Sisters :D

15/L

2012. júl. 18. 13:36
 17/26 anonim ***** válasza:
92%
Nos 16/L vagyok.. véleményem szerint, akik szerint ez gáz, azoknak lövésük sincs a valódi ZENÉRŐL amihez tehettség kell nem pedig gép, és különböző programok...nekem abszolút favoritom az Aerosmith ezen kívül is sokmindent hallgatok még pl Guns n roses, AC/DC, Bon Jovi Led Zeppelin de a nem klasszikusak közül is pl punk rockot Sum41 vagy green dayt..és még sok mást is..:)
2012. júl. 18. 21:59
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
15/l vagyok és mindegyiket szeretem.:) Sőt ég sokkal többet is a klasszikus rock közül. Nem számít gáznak... Az számítana gáznak ,ha nem azt hallgatnánk amik igazán mi vagyunk.:)
2012. júl. 18. 22:19
 19/26 anonim válasza:
100%
Nekem nem igazán jonnek be a régi bandák inkàbb ieneket halgatok:muse coldplay radiohead my chemical romance green day
2012. júl. 19. 21:24
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
07-10 16:21 voltam, csak nem írtam oda, én is "korosztályod" vagyok, 16/L :D
2012. júl. 20. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!