Ma már nincs olyan a tizenévesek között akik "klasszikus rockot" (pl. Pink Floyd, Led Zeppelin, Nirvana, Beatles, Slayer, ACDC, Alice in Chins. Stb. ) hallgatnak? Vagy ez gáznak számít?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 08:21
21/26 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket:) esetleg zenészféle is akad közöttetek?:DD
2012. júl. 20. 22:59
22/26 anonim válasza:
Sajnos nem nagyon tudjátok, hogy mi az a klasszikus rock.. a nirváná és az eliszincséjnsz meggyalázta a rock és a metal zenét, amikor a grunge műfajt létrehozták, miattuk volt pangás... meg a sok divatmetálos miatt, akik persze átpártoltak... ha már klasszikus hard rock, akkor Deep Purple, Black Sabbath, Rainbow, The Doors, P mobil, Led Zeppelin, az első néhány Judas Priest lemez (bár a későbbiek is nagyrészt nagyon jók), Ozzy, és még egy csomó hasonló zenekar van, csak nem biztos, hogy a legismertebbek. Mondjuk én főleg inkább old school metalt hallgatok, de azért ezt a klasszikus rockot is nagyon szeretem. Mellesleg a Pink Floyd is nagyon jó, de az inkább pszichedelikus
23/26 anonim válasza:
14/L
Konkrétan rajtuk nőttem fel, az ACDC a kedvencem, Alice Cooper is ott van a toppon Guns 'N' Roses stb... Még Queent is hallgatok :)
Egyszerűen nem bírom a mai "zenének" nevezett nyivákolásokat...
24/26 anonim válasza:
Én tizenéves vagyok, de azért nem hallgatok ilyeneket, mert nem szeretem a rockot annyira.
25/26 anonim válasza:
ACDC-t, Pink Floyd-ot és slayert hallgatok, sőt, AC/DC és Slayer a kedvenc bandáim közé tartoznak.
Amúgy a slayer mióta klasszikus rock?
26/26 anonim válasza:
Én játszok, de nem bandába, EGYELŐRE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!