Milyen oldalakról tudok rendelni 1D-s tolltartót?
Ez undorító!
"Felkelek melletted
Egy töltött fegyver vagyok
Nem tudom ezt már tovább visszatartani
Csak a tied vagyok"
És az Ossian még nem is ilyen undorító módon fogalmaz.
"Szexláz, felborít mindent
Teljes invázió
Filmek, újságok, könyvek
S a kézzel fogható tények
Állandó izgalom az élet"
A rajongók átlagéletkora 16 év, az annyira már nem kislány, hogy ne hallgathatnának ilyeneket. :)
A magyar rahongók ennél 1-2 évvel fiatalabbak, ide kicsit később érkezett meg az "őrület". Ezért is van, hogy esetleg nem értik, nekem persze nem okoz gondot, mert már lassan 10 éve tanulok angolul, idősebb is vagyok. Majd ők is megtanulják idővel a nyelvet. :)
Oké de miért?
Miért jó ez?
Attól még a fiatalabbak és csak tudják értelmezni, és tudom hogy egy kamu tv műsorban léptek fel először, és Magyarországra minden később jön.
Akkor a gyerekek 85%-a nem hallgathatna zenét mert véletlen szerelemről vagy szexről szól? Vagy akkor a szülő nem hallgathatna zenét mert a gyerek meghallja? :O
A children of distance is szerelemről énekel. Ők is nagyon jók. Akkor most nekem nem szabadna hallgatnom mert az öcséim meghallják? Vagy a szüleim miatt? Mert szerelmi dalt hallgatok? Vagy mi?
Ja és most olvastam, hogy Liam egymaga önszántából meglátogatott egyedül egy rákos rajongót!! JA és úgy, hogy a tv nem tudott róla. A rajongó barátnője mesélte el a tévének. Persze ez külföldön volt New York-ban.
én például segítettem önkéntesként a szegedi vasútállomáson egy hétig. nem vertem nagydobra. én is kiírhattam volna facebook-ra nyilvánosan, és akkor szenté avatnának, hogy nekem mekkora egy aranyszívem van...mégsem dicsekedtem, mert nem ez volt a célom.
semmi nem támasztja alá azt, hogy nem azért tette, hogy legyen mit kiírni twitterre...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!