Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen oldalakról tudok...

Milyen oldalakról tudok rendelni 1D-s tolltartót?

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:

Na idefigyelhetek!

Ugye a srácok többnyire popzenét játszanak, a popot pedig azért hallgatják az emberek, hogy jó kedvük legyen. Mi a baj ezzel? Nem kell minden dalnak világmegváltó üzenettel rendelkeznie... Amúgy szerintem a srácoknak is van sok olyan dalszövege, aminek művészi értéke van. Szerintem nagyon jól fejezik ki magukat, szeretem a metaforáikat.

A rajongóknak pedig nagyon sokat segítenek, boldogságot hoznak az életükbe.

Én is tegnap nagyon rossz passzban volt, aztán megnéztem a velük készült kedvenc interjúm, és könnyesre nevettem magam, még a legrosszabb napomon is meg tudnak mosolyogtatni.

Ami még különleges, hogy arra "tanítják" a rajongókat, hogy legyen elfogadóak a "más" emberekkel szemben, a koncertek mindig tele vannak szivárványzászlókkal. Tényleg nagyon jó emberek az alapján, amit látunk. A rajongókat sem használják ki, tisztelettel beszélnek a nőkről akkor is, amikor az interjúsok macsónak akarják beállítani őket.

2015. szept. 8. 16:14
 62/86 anonim ***** válasza:

nem használják ki, csak elvárják, hogy drágább jegyet vegyenek azért, hogy találkozhassanak velük 5 percre :D

amúgy te vagy a kivétel...a magyar rajongók jó része annyira satu, hogy angolul sem tud, na azoktól nem kell várni, hogy nekik bármit is jelentenek a szövegeik...vagy egy interjú...mikor itt tobzódnak egynéhányan, hogy "légyszi lefordítanátok ezt nekem?", meg hasonló kérdésekkel.

2015. szept. 8. 17:55
 63/86 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy gyerekes magunkat egy családnak nevezni, de én a legjobb barátaimat rajtuk keresztül ismertem meg. :) Külföldön is, és belföldön is. Az ország minden tájáról vannak igaz barátaim, akikkel gyakran tudok szerencsére találkozni, mert "összehozott" minket a banda.

És amúgy nem ők szabják meg, hogy hány euró/dollár egy koncertjegy. Mindent a menedzserük intéz. Nekik semmi közük ahhoz, hogy milliókat kell fizetni egy m&g-re , vagy koncertre.

2015. szept. 8. 19:10
 64/86 A kérdező kommentje:
Képzeld el azért Directioner mert a fiúk így mondták. Mivel One Directioner akkor ezért rövidítés. :D
2015. szept. 8. 20:05
 65/86 A kérdező kommentje:
64-es válaszoló igazad van.:) Amúgy én is ezért kezdtem el többet angolul tanulni, hogy jobban megértsem őket az interjúkon és ha netán találkozom velük. Azóta már nem hármas vagyok hanem 4-es és más emberrel is letudok állni beszélgetni ha netán nem magyar!!
2015. szept. 8. 20:09
 66/86 anonim ***** válasza:

Ez nem család te :D

"A család emberek egy közössége, vagy több közösség kapcsolata, ahol a tagok között leszármazotti kapcsolat van, házasság vagy örökbefogadás. A családok tagjai általában hasonló tulajdonságokkal rendelkező emberek (általában ugyanazon rasszba tartozóak)."

És attól még ez gyerekes elnevezés hogy directioner, attól hogy egy bandának nincs egy gyerekes elnevezése még lesznek rajongói, akik valószínűleg érettebbek.

És én zenét azért hallgatok hogy jobb kedvem legyen,hangulat függő hogy mitől lesz jobb kedvem.

És attól még a pop zene a legkönnyebb és legbutább műfaj.

Van mikor ettől lesz : https://www.youtube.com/watch?v=InRMwptcgAo

Van amikor ettől : https://www.youtube.com/watch?

v=pEUrR-9RL-0

És szomorú hogy ha tényleg "tanítanak" akkor nekik kell, mondtam hogy fiatalokból áll a "rajongó tábor".

És szinte csak lányokból áll vagy meleg kis páva fiúkból :D

Egy directioner nem lehet vitatkozni mivel annyira elvakult hogy az már fáj.

És egyébként milyen témákat dolgoznak fel (gondolom csak a szerelem a kis lányok miatt)

2015. szept. 8. 20:36
 67/86 anonim ***** válasza:

Nyilván átvitt értelemben mondjuk, nem úgy valljuk magunkat, hogy vérszerinti rokonok vagyunk..:D

Amúgy korábban leírtam, hogy régebben, IGEN, csak a nyálas szerelemről szólt. De a mostani albumon( és a következőn is) burkoltan a szexről énekelnek.

Nézd meg a No control dalszövegét pl. :)

2015. szept. 8. 21:31
 68/86 anonim ***** válasza:

Szóval a szexről énekelnek a kislányoknak :D

És még azt mondják hogy a metal zene erőszakos és a szexről szól :D

2015. szept. 8. 22:27
 69/86 anonim ***** válasza:

A második amit belinkeltem az ez lett volna:

https://www.youtube.com/watch?v=pEUrR-9RL-0

2015. szept. 8. 22:29
 70/86 anonim ***** válasza:

Beszarás!

És még azt merik mondani hogy a rock a szexről és az erőszakról szól, nincs egy kárpátia szám ami a szexről szólna, az ossiannak is csak egy számuk szól a szexről.

Akkor te hallgasd meg a Szex inváziót.

Ez felháborító!

Ilyet kislányoknak!

2015. szept. 8. 22:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!