Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen oldalakról tudok...

Milyen oldalakról tudok rendelni 1D-s tolltartót?

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
És én 5 pontot mondtam csak a zenéjükről, ismétlem CSAK a zenéjükről.
2015. szept. 3. 18:05
 32/86 A kérdező kommentje:
Az a jó, hogy én csak olvasom a kommenteket, de röhögök. :'D Felőlem írhatjátok, de pont, hogy nem érdekel. :D :P Aki meg nem ismeri persze annak olyan a véleménye is. xD Had legyen. :P De legalább nevethetek. :) :")
2015. szept. 3. 18:15
 33/86 anonim ***** válasza:

Leírtad 5 pontban, de minek? Akik rajomgók, mint én és a kérdező is, azoknak a véleményén nem tudsz változtatni.

Haters gonna hate hate hate. ;)

2015. szept. 3. 20:20
 34/86 anonim ***** válasza:
A média csúnyán kimosta az agyad, de mindegy mit lehetett várni egy lánytól.
2015. szept. 3. 20:28
 35/86 anonim ***** válasza:
Attól még szeretném tudni hogy mit szeret bennük, 5 pontban.
2015. szept. 3. 20:29
 36/86 A kérdező kommentje:

Ok akkor az 5 ok:

- Nagy szívük van.

- Viccesek élet vidámak.

- Gondoskodók

- Jó a hangujuk meg akkor is ha rondak lennenek. Marpedig nem azok es az 5., hogy o az a banda aki mar 5 eve egyutt van es minden nehezsegen egyutt atmentek. :) Meg ha Zayn ki is lepett akkor is joban vannak. Ok egy ket ev utan nem oszlottak fel. :)

2015. szept. 3. 20:54
 37/86 anonim válasza:
Annyira azért nincs jó hangjuk,ahhoz is bénák voltak,hogy az x factorban külön-külön továbbjussanak.Ha nem néznének ki jól,senki le e sz*rná őket.
2015. szept. 4. 00:43
 38/86 A kérdező kommentje:

Jaj....hát most jövök rá. Te féltékeny vagy. xD Csórikám. :'D

Tudod neked addig nem sikerült volna eljutnod mint nekik. :) :P De nyugi a humorod meg van az még jó. ;) :P

2015. szept. 4. 08:49
 39/86 anonim ***** válasza:

lehet, hogy irígy(bár ez meg számomra irónikus...), de te meg álomvilágban élsz, ami 17 évesen már vicc kategória.

hiába kéri, hogy fogalmazd meg 5 pontban, miért szereted őket, arra sem vagy képes. ismered őket személyesen, beszéltél már velük, töltöttél már el velük 1-2 hetet?

ugye nem...akkor honnan tudod olyan biztosan, hogy ők jófejek, gondoskodóak és nagy szívük van? :D

és maximálisan biztos vagyok benne én is, hogyha rondák lennének, te sem rajonganál értük. mondj még abból az xfaktor szériából néhány embert fejből...ugye nem tudsz?

miért nem? hiszen ha ezzel a "tehetséggel" meg lehet nyerni, akkor akik a második, harmadik helyen végeztek, biztos azok is rettenetesen híresek, és még ha nem is jönnek be neked, de nagyon jó a hangjuk...te meg ugye nagyon értékeled azt...XD

17 évesen ezt az "irígységet" is leválthatnád már. 12 évesek szoktak ezzel visszavágni, ha nincs érdemben olyan ötletük, amivel erős cáfolatot tudnak felmutatni.

nem fogod tudni bebizonyítani azt, hogyha rondák lennének, akkor is rajonganál értük, mert "csupaszív emberek"...ezért visszavágsz azzal, hogy "jajj, mer te ennyit sose fogsz elérni" XD

a legtöbb "útáló" szavatosan meg tudja fogalmazni, mi a gondja, ti meg még is ezeket hülyézitek le, meg hogy semmi közünk hozzá :D te sem ismered őket, tehát neked sincs semmi közöd hozzá, hogy ők jók vagy nem...nincs jogod megvédeni őket, mert nem vagy a közeli ismerősük...:D

2015. szept. 4. 12:16
 40/86 A kérdező kommentje:
Drágám!! :D Te mondjuk nem vagy fent twitteren és ne is nézel sztár híreket, de szerintem a fiúk közül a Louis volt az aki megszervezett egy rendezvényt BETEG remélem érted, hogy beteg gyerekeknek. De lehet, hogy ezt neked sajnos nehéz megérteni és legalább nevethetek, de te ilyet soha nem tudnál megtenni ilyet. :P :D xD És ne csak az a lényeg, hogy én találkoztam-e velük. Mivel még Magyaro. NEM remélem ezt is érted xD Nem jöttek ide még el. Van olyan barátom aki igen találkozott!! TALÁLKOZOTT velük és beszélt velük. xD Sajnállak tèged is, hogy féltékeny vagy. Ja és hozzá téve!! Álom világban élek?! Nekem legalább van és volt gyerek korom. :P 18 betöltöm akkor is szeretni fogom őket. Csak mondjuk dolgozok mellette. de nem baj mi directionerek a csoportba jókat röhögünk, ahogy próbáltok nekünk magyarázni. :'D Kérlek folytassátok!!!! :"D xD :')
2015. szept. 4. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!