Milyen oldalakról tudok rendelni 1D-s tolltartót?
Kedves kérdező!
A baj csak az,hogy attól hogy cukik meg segítenek beteg gyerekeken a zenéjük még ugyanojan pocsék marad.Mellesleg kizártnak tartom,hogy az ő fejükből pattant ki ez az adományozgatás.
Az meg hogy bárki is irígy lenne rájuk,színtiszta baromság.
Kedves utolsó!:)
Miért is mondod, hogy a zenéjük pocsék? Inkább úgy mondd, hogy "Szerintem a zenéjük pocsék". Mert képzeld 38 millió embernek mégis tetszik! Bármilyen hihetetlen!:) Úgyhogy a magad nevében nyilatkozz, és azt is kifejezheted szebben. Én se mondom azokra a zenékre, hogy pocsék, amik nem jönnek be. Neked mi a kedvenc együttesed? Mert akkor én is mondhatnám arra, hogy pocsék, de inkább hagyom, mert nem süllyedek le a szintedre. Nőjetek fel, azt tudom tanácsolni, és foglalkozzatok a saját dolgaitokkal, hallgassátok azt a zenét, amit szeretnétek, mi is azt hallgatjuk, amit mi szeretünk. És ennyi, nem kell leszarozni a másik kedvenc énekesét, bandáját! :)
Köszöntem!
Egy vmit nem értek..hogy én csak egy nyamvadt kérdést tettem fel. Ahhoz képest inkább a sértések jöttek. Nem értem szerintem én vagy egy másik directioner sem szólta le a maguk kedvenc együttesét!!Mert akkor most már mi is megtehetnénk!! Tényleg mindenki olyan zenét hallgat amit szeret, de nem értem minek a másik félt bántani vagy piszkálni ezzel. A válaszom már meg volt a vita meg mg mindig megy. Ebben az az egy szar dolog van, hogy a normális ember már rég abba hagyta volna ezt a hülye vitát. És mielőtt bárki azzal jön, hogy ha én normális vagyok akkor mért vagyok itt.
A válasz: Mert ez azén kérdésem volt és jobb figyelemmel követni, hogy mi van ott. Pedig már jobb lenne ha abba lenne hagyva.
Ez egy popbanda szóval ennyi :D többet nem is kell róla mondani.
Egyébként mi ez már hogy directioner :D
Gyerekes egy elnevezés, akkor én mi lennék, ossianer vagy korpiklaaner :D
58-as amúgy igen, ez a gáz...láttam már itt ilyen kérdést, hogy nem is tudom már, hogy hívják magukat a linkin park(vagy vmi ilyesmi komolyabb formáció) rajongói...írtam rá, hogy rajongók b_szdmeg :D
szerintem is gáz, amikor valakik elnevezik a rajongói táborukat...meg még viccesebb, amikor írkálják egymásnak, hogy egy nagy család...közben meg nagyban leszarják egymást :D
én is vagyok rendszeres látogatója egy magyar zenekar koncertjeinek, 3 év alatt az összes koncerten ott voltam országszerte...ott is nagyon jól működik a széthúzás...pedig az ízlés meg közös :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!