Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen oldalakról tudok...

Milyen oldalakról tudok rendelni 1D-s tolltartót?

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
Ezt csak úgy mondtam hogy ők adományoznak és a média nem figyel rájuk, és én tudok 5 pontot mondani arról hogy miért imádom a zenéjüket.
2015. szept. 4. 23:23
 52/86 A kérdező kommentje:
Nyugi a telóm az ő zenéikkel is tele van. :)
2015. szept. 4. 23:33
 53/86 anonim válasza:

Kedves kérdező!

A baj csak az,hogy attól hogy cukik meg segítenek beteg gyerekeken a zenéjük még ugyanojan pocsék marad.Mellesleg kizártnak tartom,hogy az ő fejükből pattant ki ez az adományozgatás.

Az meg hogy bárki is irígy lenne rájuk,színtiszta baromság.

2015. szept. 6. 10:40
 54/86 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!:)

Miért is mondod, hogy a zenéjük pocsék? Inkább úgy mondd, hogy "Szerintem a zenéjük pocsék". Mert képzeld 38 millió embernek mégis tetszik! Bármilyen hihetetlen!:) Úgyhogy a magad nevében nyilatkozz, és azt is kifejezheted szebben. Én se mondom azokra a zenékre, hogy pocsék, amik nem jönnek be. Neked mi a kedvenc együttesed? Mert akkor én is mondhatnám arra, hogy pocsék, de inkább hagyom, mert nem süllyedek le a szintedre. Nőjetek fel, azt tudom tanácsolni, és foglalkozzatok a saját dolgaitokkal, hallgassátok azt a zenét, amit szeretnétek, mi is azt hallgatjuk, amit mi szeretünk. És ennyi, nem kell leszarozni a másik kedvenc énekesét, bandáját! :)

Köszöntem!

2015. szept. 7. 18:56
 55/86 anonim válasza:
Igen így visszaolvasva tényleg elég bunkó voltam,ezért bocsánatot is kérek.De az tény,hogy a zenéjuk nagyon messze áll a művészettől.Nem mondom hogy rosszak,de milliónyi ember van,aki tehetségesebb náluk.A fő problémám pedig az,hogy nem lehet őket figyelmen kívűl hagyni.Legalábbis az őrült rajongóikat nem.
2015. szept. 7. 19:07
 56/86 anonim válasza:
És még azt kihagytam,hogy rengeteg előadó van,akinek nem tetszik a zenéje,még is elismerem hogy jók.A one direction nem ezek közé tartozik.És ugyanúgy én is hallgatok ojan bandákat,akikről tudom,hogy zeneileg elég gyengék,még is szeretem őket.DE én nem sértődök meg,hogyha valaki ezt megmondja! (előző voltam)
2015. szept. 7. 19:13
 57/86 A kérdező kommentje:

Egy vmit nem értek..hogy én csak egy nyamvadt kérdést tettem fel. Ahhoz képest inkább a sértések jöttek. Nem értem szerintem én vagy egy másik directioner sem szólta le a maguk kedvenc együttesét!!Mert akkor most már mi is megtehetnénk!! Tényleg mindenki olyan zenét hallgat amit szeret, de nem értem minek a másik félt bántani vagy piszkálni ezzel. A válaszom már meg volt a vita meg mg mindig megy. Ebben az az egy szar dolog van, hogy a normális ember már rég abba hagyta volna ezt a hülye vitát. És mielőtt bárki azzal jön, hogy ha én normális vagyok akkor mért vagyok itt.

A válasz: Mert ez azén kérdésem volt és jobb figyelemmel követni, hogy mi van ott. Pedig már jobb lenne ha abba lenne hagyva.

2015. szept. 7. 21:22
 58/86 anonim ***** válasza:

Ez egy popbanda szóval ennyi :D többet nem is kell róla mondani.

Egyébként mi ez már hogy directioner :D

Gyerekes egy elnevezés, akkor én mi lennék, ossianer vagy korpiklaaner :D

2015. szept. 7. 22:08
 59/86 anonim válasza:
azért azt lássuk be,kedves kérdező,hogy kettőn áll a vásár.
2015. szept. 7. 23:05
 60/86 anonim ***** válasza:

58-as amúgy igen, ez a gáz...láttam már itt ilyen kérdést, hogy nem is tudom már, hogy hívják magukat a linkin park(vagy vmi ilyesmi komolyabb formáció) rajongói...írtam rá, hogy rajongók b_szdmeg :D

szerintem is gáz, amikor valakik elnevezik a rajongói táborukat...meg még viccesebb, amikor írkálják egymásnak, hogy egy nagy család...közben meg nagyban leszarják egymást :D

én is vagyok rendszeres látogatója egy magyar zenekar koncertjeinek, 3 év alatt az összes koncerten ott voltam országszerte...ott is nagyon jól működik a széthúzás...pedig az ízlés meg közös :D

2015. szept. 8. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!