Milyen oldalakról tudok rendelni 1D-s tolltartót?
dehogy is röhögtök...:D látszik az írásmódodból(valahol 2x is leírtad, hogy ilyet), hogy kb. habszó szájjal írsz, hogy "na de akkor is megmondom neki, nehogy már neki legyen igaza".
nem azt írtam, hogy találkozott-e valaki velük, hanem hogy töltött-e velük 1-2 hetet...az, hogy egy koncert után kicsengetsz 2x annyit egy meet & great jegyért, hogy beszélj velük 10 percet, az nem mutat meg semmit :D
amúgy is, ha olyan jó szívűek, miért nem léptek még fel itt? csak nem azért, mert idáig még senki nem fizette volna ki nekik azt a pénzt, ami kéne...ja...hogy a pénz kéne, mi? :D
én, ha szeretem a rajongóimat, és jótékonykodni is lehetőségem van, akkor nem várnám el, hogy milliókat fizessenek nekem...elkérném az útiköltséget meg a szállásért a pénzt, aztán menjen a show :D
én komolyan jót nevetek a naívságodon, miközben te meg határozott célokkal próbálod bizonygatni azt, amiről felületes információid vannak :D
twitter is teljesen valós...nyilván nem azért nem írnak ki olyat, hogy "tegnap este koncert után úgy beb_sztunk, hogy szarrá dugtunk pár hostess csajt", mert ők ilyet nem tennének soha...XD
normális ember azonnal felfogja, hogy tán nem kéne mindent kiírni, pláne ha többszázezren figyelnek...:D
ha valaki az alapján próbál megítélni valakit, hogy mit ír ki twitterre, az is naívság :D
a pedofil is kiírhatná, hogy ő csak azért szeret gyerekek közelében lenni, mert régen óvodában szeretett volna dolgozni, és gondoskodni a gyerekekről...attól még nem lesz jó ember :D
És ha adományoznak vagy csinálnak valami jótékony dolgot akkor szerinted miért figyel fel rá a média?
A kárpátia például rengeteget adományozik és a média le se szarja, és én eltudom mondani 5 pontban hogy mit szeretek a kárpátia zenéjében, és tisztában vagyok a hiányosságaikkal.
Te nem vagy képes felfogni hogy ezek csak egyszerű tini "sztárok" a legpocsékabb és legröhejesebb műfajban.
Te tudod mi az autotune?
És magyarázd el nekem hogy hogyan lehet az hogy szinte csak lányok és pávák rajonganak értük?
És akkor szerinted az 1D tökéletes banda?
És ha valaki nem szereti őket az csak irigy lehet, vagy hülye?
Ez nagyon primitív hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!