Milyen oldalakról tudok rendelni 1D-s tolltartót?
hát ha 17, az már eléggé gáz :D
ilyen korban már valami fogalma van az embernek úgy a világ működéséről...1 év múlva meg már szavazhatsz...majd tanácstalan leszel, kire szavazz, mert egyik párt sem hirdeti, hogy hát márpedig mi csak lopni akarunk és adókkal terhelni a társadalmat...:D márpedig te majd akkor hiszed el, ha saját szájukkal mondják :D
A Star Wars miért lenne ciki?
A világ egyik legnagyobb filmje, és gondolom sokkal érettebb és jobb az Alkonyatod és a Szürke 50 árnyalata.
Ez tényleg ciki 17 évesen, ezt 12 éveseknek találták ki, a bandát is.
nem is a 1D-re gondoltam elsősorban, de van 1-2 ember, aki belátja, hogy olyan nincs, hogy "jajj csak elmegyünk egy kicsit szünetre"...:D mint ahogy azt is, hogy ez egy megcsinált banda...ha nem az lenne, nem kellett volna nekik xfaktor...:D
arra céloztam, hogy 17 évesen ha ilyen naív vagy, az már gáz...
Ebayen meg etsy-n is biztos van rengeteg.:)
Off: Istenem mit kell itt vitatkozni? Én 20 vagyok, mégis hallgatom őket. És tetszik a zenéjük. (Hajrá, tessék leszólni, szarom le:) ) Ekkora baromságot még nem hallottam, hogy 12 éveseknek lett kitalálva. :) Főleg úgy, hogy némelyik dal burkoltan a szexről szól. Az aztán tényleg 12 éveseknek szól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!