Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen oldalakról tudok...

Milyen oldalakról tudok rendelni 1D-s tolltartót?

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
Az 15 körül van, és lány nem?
2015. aug. 31. 22:59
 12/86 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy akkor nem lepődök meg semmin, ha fiú akkor van egy rossz hírem a szüleidnek :D
2015. aug. 31. 23:00
 13/86 A kérdező kommentje:
Az előbb írtam, hogy 17 vagyok és lány basszus igen. :3 :D
2015. szept. 1. 08:13
 14/86 anonim ***** válasza:

hát ha 17, az már eléggé gáz :D

ilyen korban már valami fogalma van az embernek úgy a világ működéséről...1 év múlva meg már szavazhatsz...majd tanácstalan leszel, kire szavazz, mert egyik párt sem hirdeti, hogy hát márpedig mi csak lopni akarunk és adókkal terhelni a társadalmat...:D márpedig te majd akkor hiszed el, ha saját szájukkal mondják :D

2015. szept. 1. 13:31
 15/86 A kérdező kommentje:
És ahhoz neked mi közöd? Felnőttként meg ciki a Star Wars vagy minden ehhez hasonló film is. Nem gondolod? Szerintem mindenki mást szeret és a franc köze van az illetőnek ahhoz, hogy a másik mit szeret. :D
2015. szept. 1. 14:07
 16/86 A kérdező kommentje:
Ui: És én szerintem akkor fogok szavazni 18 éves koromtól amikor akarok. Mert valahogy nem érdekel ez az egész. Nem kötelező elmenni. :D Ja és van nálam időseb ember aki szereti ugyan úgy őket. :D :P
2015. szept. 1. 14:12
 17/86 anonim ***** válasza:

A Star Wars miért lenne ciki?

A világ egyik legnagyobb filmje, és gondolom sokkal érettebb és jobb az Alkonyatod és a Szürke 50 árnyalata.

Ez tényleg ciki 17 évesen, ezt 12 éveseknek találták ki, a bandát is.

2015. szept. 1. 17:26
 18/86 anonim ***** válasza:

nem is a 1D-re gondoltam elsősorban, de van 1-2 ember, aki belátja, hogy olyan nincs, hogy "jajj csak elmegyünk egy kicsit szünetre"...:D mint ahogy azt is, hogy ez egy megcsinált banda...ha nem az lenne, nem kellett volna nekik xfaktor...:D

arra céloztam, hogy 17 évesen ha ilyen naív vagy, az már gáz...

2015. szept. 1. 17:46
 19/86 A kérdező kommentje:
pont nem nyert xD Mert utálom azt a hülye alkonyatot és nem olvastam a szürkét csak bele olvastam, de rohadt unalmas volt. Szóval ennyi. :* Nézd meg a videóikat és ott van, hogy ki alkotta a bandát. Az egyik zsűri szóval nem megrendezett. :D :P
2015. szept. 1. 18:39
 20/86 anonim ***** válasza:

Ebayen meg etsy-n is biztos van rengeteg.:)

Off: Istenem mit kell itt vitatkozni? Én 20 vagyok, mégis hallgatom őket. És tetszik a zenéjük. (Hajrá, tessék leszólni, szarom le:) ) Ekkora baromságot még nem hallottam, hogy 12 éveseknek lett kitalálva. :) Főleg úgy, hogy némelyik dal burkoltan a szexről szól. Az aztán tényleg 12 éveseknek szól. :)

2015. szept. 1. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!