Milyen oldalakról tudok rendelni 1D-s tolltartót?
Mégis főleg 12 évesek rajonganak érte, és szinte csak lányok, és még a popnak jó a szövege :D
Az tök jó hogy egy 12 éves lány olyan zenét hallgat amiben a szexről beszélnek. :D
És szinte csak lányok, és leginkább 14 körüliek, majd kinősz belőle.
\m/
Ha nem szereted őket, nem ismersz rajongókat( tumblr, instagram, vagy épp személyesen) megértem, hogy nem tudsz semmit, úgyhogy inkább meg se szólalj.
Rengeteg rajongót ismerek, és egy 12 éves sincs közte. Nézegess jó minőségű koncertfelvételeket, ott megnézheted a korosztályt.:)
És azt hogy csak lányok vannak :D
Oké 15 körüliek, de belenéztem egy koncertfelvételbe és természetesen levettem a hangot és csak 15 éves lányok voltak, mondom csak lányok, ha a lányok szerint nem néznének ki jól akkor le se szarná őket senki.
Az én kedvenceimet pedig (nem meg lepő módon) lányok is hallgatják.
Azok fiúk :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kis páva b*zik max, de nagy részük lány, érted LÁNY, néz meg egy fellépést és látod hogy mind lány.
Nektek se tetszenének ha mondjuk teljesen pattanásos szemüveges, csúnya, tinik lennének.
Azért a média befigyel a háttérben :D
A Kárpátia szinte mindig adományoz de furcsa mód a média le se sz*rja.
Honnan veszed hogy kedvesek?
Attól hogy annak tűnnek még nem azok.
"Első sorban amiatt. Justin Bieber, meg ez az One Direction ez a tucat tucatja. Semmirevaló, tehetségtelen, zenésznek vagy énekesnek jóindulattal sem nevezhető valakik, akik azomban nagyon jól eladhatóak egy bizonyos nem bizonyos korosztálya számára, mert "jól néznek ki". Ez ki van ám találva. Ez zenei producerek és reklámszakamberek kidolgozták, hogy mekkora az az időintervallum, amíg ezekből rengeteg pénzt lehet keresni. Bieber meg ez az onedirection két-három év múlva sehol nem lesz. Márpedig azért nem, mert csinálnak egy újabb fiúbandát, ami köré ugyanekkora rajongást fognak párosítani, azok a fent említett emberek. Ez ennyire egyszerű. Abban a pillanatban ahogy nem hozzák az elvárt pénzmennyiséget, lecserélik őket egy másikra. Akik hasonlóan úgy fognak kinézni, hogy a 10-16 éves lányok megvesszenek értük és anyuci pénztárcáját pumpolhassák. Ki van ám ez találva.
Ha megnézed ezek a jólkinéző fiúbandákat, kezdve a Backstreet Boystól, akik ezt a hullámot lényegében elindították, egészen eddig az onedirectionig, akkor felfedezheted azt, hogy a zeei manusok mindegyikhez rendelnek egy hamis személyiséget.
Mindig van egy macsó, akinek van tetoválása, és macsósan néz ki, de ugyanakkor érzelmesebb macsó. Van egy vagy akár két szende, kicsit vézna romantikus alkat, akik ezt az érzelmi vonalat hozzák. Van egy amolyan vezér, ha lehet ennek is legyen tetoválása, de valami romantikus témájú, ő a macsó és a szende egyszerre. Van egy visszahúzódó, kicsit amolyan rejtélyes, megfoghatatlan figura, aki ezt a nem is tudom hogy most nagyon szerelmes-e vagy csak nem meri kimondani szerű hamis misztériumot kölcsönzi. És lám, a kislányok mindegyikben , akár külön-külön, akár többen de meg tudják találni az éppen aktuális idolt :)
Mert ezek a fiúbandák a lányoknak az éppen ébredező szexualitására erősítenek rá. :)
Mint már említettem, ez nagyon jól ki van ám találva. És akik ezt jól tudják csinálni, mármint akik ezeket a bandákat összeszarják és irányítják, azok veszett jól keresnek ebből :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!