Hogy tennéd ezeket a bandákat tetszési sorrendbe?
1. Black Veil Brides
2. Tankcsapda
A többit nem szeretem (meg van, amelyiket nem is ismerem xd)
Hello:)
Nekem ezek közül első a TH utána a Tankcsapda.One directiont nem szeretem,mert élőben egyik sem tud énekelni,most nagyon tömeg,és nem játszanak hangszeren.
Többiről nem tudok véleményt nyilvánítani,nem igazán ismerek őket.
Egyébként meg a Rammsteint,Green dayt,TH-t és a Coldplayt hallgatom a legsűrűbben:)
Hát a One Direction az első, az tuti!
utánna a ByTheWay,
És utánna Little Mix. a többit nem tudom.
1. Pierce The Veil
2. Black Veil Brides
3. Tankcsapda
A többit nem nagyon ismerem, vagy esetleg valahogy taszít a zenéjük.:D
Amúgy meg nekem a Bring Me The Horizon a kedvenc, bandám ajánlom figyelmedbe :)))
2 listát fogok írni, mert különböző szempontokból lehet őket megkülönböztetni.
1:My Chemical Romance 2:Pierce the Veil 3:Tokio Hotel 4:Black Veil Brides 5:Tankcsapda 6:ByTheWay 7:One Direction. Szerintem ez a lista, ami a bandák eszmei értékét és őszinteségét tükrözi. Én sokkal preferálom a bvbt a tokio hotelhez de azt kell hogy mondjam, a tokio hotel tehetségesebb és őszintébb. Ha ránéztek az utolsó két fiubandára... Hát ők nem azt a szöveget nyomják ami a fejükben van, az már biztos (nemúgy mint az mcr (aka legőszintébb bandák egyike), aminek a szövegei gerard és a többiek élete szinte. (csak nagyon apróban megjegyzem, gerard még mindig magát adja a zenébe, ha a hesitant alienről láttatok interjút...)
A másik lista körülbelül fordítva van, csak ptvt és mcrt cseréljük meg. És ez, a népszerűségi sor.
1. Little Mix&One Direction
A többi említésre sem méltó:P
1.Tokio Hotel
2.Tankcsapda
3.My Chemilal Romance
...
Talán ez a három megfelelő.A többi egy tömeggyártmány,közönséges értéktelen zene.Már ha annak lehet nevezni.Ha mégis sorrend kéne,így jönnének sorba:
Pierce the Veil
Black Veil Brides
ByTheWay
Little Mix
One Direction
Láttam, nm mindenki a leírásban felsoroltakat nézte. Én sem fogom. A sorrendem kb. így néz ki:
1. Paramore
2. Black veil brides,three days grace
3. Fit for rivals, asking alexandria, BMTH
4. Ivan and the Parazol
5. Green day (kissé popos, de a punkosabb zenáiket szeretem)
12/L
Egyébként kérdező, szimpi vagy én is Kb. ilyen voltam 11 évesen. Engem nagyon zavartak/nak a gyerekes retardált idióták akiket az évfolyamtársaimnak hívok. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!