Hogy tennéd ezeket a bandákat tetszési sorrendbe?
Figyelt kérdés
One Direction, Tokio Hotel, Tankcsapda, Black Veil Brides, Pierce The Veil, Little Mix, ByTheWay, My Chemical Romance (bocsi, ha valamelyiket rosszul írtam)#Tokio Hotel #sorrend #banda #Tankcsapda #One Direction #My Chemical Romance #Black Veil Brides #Pierce the Veil #Little Mix #bytheway
2014. aug. 23. 21:18
21/69 anonim válasza:
mellesleg ha tényleg 11 éves vagy akkor lassan le kéne szépen feküdni alukálni :D
22/69 A kérdező kommentje:
Akkor mégis szerinted mit hallgasson a korosztályom?
2014. aug. 24. 00:30
23/69 anonim válasza:
most akkor az érdekel, hogy a korosztályod mit hallgat, vagy te szeretnél különleges lenni?
24/69 A kérdező kommentje:
Mi közöd ahhoz, hogy meddig vagyok ébren? Nyár van! Holnap nincs iskola!
2014. aug. 24. 00:31
25/69 anonim válasza:
anyádékat nem zavarja, hogy 11 éves létedre éjjel fél egykor netezgetsz? :D na látod, pont ezért hallgatsz te tokio hotelt.
26/69 A kérdező kommentje:
Csak kérdezem, nem fogok az emberek véleménye miatt változni.
2014. aug. 24. 00:33
27/69 A kérdező kommentje:
Mi köze a zenei ízlésemnek ahhoz, hogy mikor alszok?
2014. aug. 24. 00:34
29/69 A kérdező kommentje:
Jupiiiii! Szia! xD
2014. aug. 24. 00:45
30/69 anonim válasza:
én itt vagyok, neked kéne takarodnod már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!