Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:

Lengyelország idén megint nem megy :/

Románián kívül azért kaptunk pár országból pontokat: Izland, Finnország, talán Törökország. Szlovákoktól is jött volna, csak bojkottálták a pontokat. Ennyit róluk. Ebben az évben ők se mennek villantani. Remélem azért, mert kizárták őket a csalás miatt.

2013. márc. 10. 13:40
 62/77 Atomnindzsa ***** válasza:
Nem pártolom az ellenségeskedést és nem is tartozik ide, de hát ja, a szlovákok, azok szlovákok... Amúgy a finneket kihagytam, valóban, de nyilván szavazott már más is bőkezűen, hiszen Friderika, Rúzsa Magdi, a V.I.P. meg talán a NOX is elég szép helyeket értek el. Tényleg kíváncsi leszek az ideire.
2013. márc. 10. 15:32
 63/77 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó hely garantált. Sajnos, akik szavaztak, azok azt nézik magyarul milyen szép és jó. Igen, de magyarul nem adhatjuk elő, mert nem értik. Előadhatnánk, de annak valami überkirály produkciónak kéne lennie (Alexandre Rybak 2009-ben, ő norvégul énekelt, de az efektek, a show nagyon ott volt). Tavaly ha svédül énekel a csaj, akkor is nyer a show miatt. Ennek a magyar zenének, semmi showja, semmi efektje nincs. Angolul hülyén hangzik, svédül nem értik csak a svédek. Nem értem miért nem lehet egy ku.rva jó showt csinálni. A NOX-é ütött. Az övéké volt eddig a legjobb.
2013. márc. 10. 18:43
 64/77 anonim ***** válasza:
93%

Miért garantált az utolsó hely?

Honnan tudjuk mi még mi lesz ott? Olyan kiszámíthatatlanok a dolgok. Lásd: orosz nagyik 2. helyezése, de szerintem ott mindenki azon sírt, hogy egy falusi "parasztkaraván" megy Oroszországból.

Ebből a versenyből még bármi kijöhet. Jó, nem azt mondom, hogy biztosan megnyerjük, de utolsók már csak nem leszünk.

A végén még ott az is kisül, hogy egyes országok parádéjához képest, a mienk egész jó. :D

Aki meg már most teljesen meg van győződve az uccsó helyről, az aztán tényleg ne sírjon egy hangot se, ha tényleg úgy lesz. Ugye nincs min meglepődnie.

2013. márc. 10. 21:32
 65/77 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a mi idei dalunk hasonló, mint a tavalyi német. Ők se buktak orra.
2013. márc. 10. 22:05
 66/77 anonim válasza:
100%
Most ezen lehet vitatkozni, hogy égünk-e majd vagy sem. Szerintem abban mindannyian egyetértünk, hogy vagy nagyon jó helyen végzünk vagy nagyon rossz helyen. A Facebook oldalt elnézve, igen sokan írták a külföldiek, hogy "soo cute!" meg mittudomén' ilyen "dicséreteket", ezért én úgy gondolom, hogy van esélyünk. Tény, hogy Alex nem a legjobb hangú énekes, azonban ha végiggondoljuk, hogy lejátszanak majd 40-50 dalt, és szinte mindegyik egyforma lesz, mert "slágernek" írták meg, aztán lejátszanak egy ilyen dalt, ami más, ami egyszerűségével oly feltűnő, és ha fog tetszeni nekik, ha nem, emlékezetesek leszünk. És én azt gondolom, hogy ez lényeg!! Mert tavaly is sokkal több előadó volt aki megérdemelte volna a győzelmet, és mégse lett győztes! Viszont ők feledve lettek! És ott leszünk mi, akik lehet hogy akár utolsók, lehet hogy a középmezőnybe, de akár az élmezőnybe is lehetünk, de felejteni nem fognak, mert senki nem számít rá, hogy ilyen dalt neveznénk be. mindenkinek más tetszik, ezért tulajdonképpen nincs győztes! Valakinek a tipikus pop-sláger számok jönnek be, valakinek a hörgős hard-rock, vagy akármi más a léyneg az, hogy ne felejtsenek. Ne mi akarjunk lenni a "nagymenő győztesek", hanem mi legyünk egyediek, egyéniségek és ne "divatmajmok". Igen is tudassuk a világgal, hogy "nem megyünk a kötelező után", és nem mindennapi ám magyar ember. Ahelyett, hogy szidnánk magunkat, igenis ismerjük el, hogy magyarok vagyunk, és nem a mások véleményétől függünk. Én ezt tartom fontosnak. Persze, ahány ember annyi vélemény.
2013. ápr. 5. 18:49
 67/77 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Maximálisan egyetértek veled!!!

+ Miért ezt a hülye fesztivált tartjuk mérvadónak? Látná több ember, kik állnak ki oda...

2013. ápr. 5. 18:52
 68/77 A kérdező kommentje:

Ilyen nincs!!!

[link]

A svédek bizalmát már elvesztettük...

2013. ápr. 18. 15:37
 69/77 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor magyarul énekli. Így is jó. Nehogy ezen essünk kétségbe, nem azt mondták, hogy ne is menjünk. Az a pofátlanság teteje lenne.

Már csak azért nem probléma a magyar szöveg, mert a Wikipédiát olvasva minden 3. ország anyanyelvű dalt visz. Elvileg erről (is) szólna az Eurovízió, hogy mindenki ad egy csipetnyi sajátot. Igaz hogy nem fogják érteni a magyart, de én se fogom a bolgárt, az észtet, a görögöt, az olaszt, és így tovább.

Drukkolok ByeAlexnek.

2013. ápr. 20. 21:19
 70/77 anonim ***** válasza:
100%

Örülök neki.

Most nyerünk érzem.

Hajrá Alex! ( mondjuk, Magyarországot akárki képviselné, akkor is szurkolni kéne neki minden magyarnak)

2013. máj. 11. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!