Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim válasza:
91%

a zene annyira szubjektív dolog, hogy szájtépéshez tökéletes a téma, ahogy itt is az lett.

Sokakban vmi bizonyítási kényszer van, hogy mi is tudunk világszínvonalú produkciót csinálni nagy showval, tökéletes hanggal. Mindenki tud. Végre viszünk vmi egyedi, fülbemászó zenét, ami sztem nagyon nagy.

2013. márc. 3. 19:58
 32/77 anonim ***** válasza:
43%
Aki negatív dolgot mondott róla én avval értek egyet, ez egy förtelmesen szar szám volt. Tényleg röhögni fognak rajtunk. Byealex egy természeti csapás ránk nézve. Azon se csodálkoznék, ha utolsó lenne. Akármennyire képvisel minket én nem fogok neki drukkolni, sőt!!!
2013. márc. 3. 20:15
 33/77 anonim ***** válasza:
51%
Úristen!:(
2013. márc. 3. 20:17
 34/77 anonim ***** válasza:
41%
Idióta zene... én mikor először hallottam azt hittem valami paródia, aztán mikor megtudtam hogy ez megy ki, hát gratulálok, tudom rajtam is múlt mert nem küldtem 200 sms-t.. Egyébként ez a fesztivál már régen nem színvonalas, oda meg pont jó lesz, bár szerintem akkor is égés...
2013. márc. 3. 22:39
 35/77 anonim ***** válasza:
41%

jajjmár. tavaly a mittoménkicsodák' táncoló idős néniket küldtek ki bátran, ti meg egy tényleg színvonalas produkciót "égőnek" tituláltok?

magyarok - jóindulat 10 - o

2013. márc. 3. 22:53
 36/77 anonim ***** válasza:

Miért vagyunk benne olyan biztosak, hogy égés? Honnan tudhatjuk? A pakliban minden benne van. Meg amúgy is: ennyire félni, hogy mi lesz azon a dalfesztiválon? Már épp hogy komolyan veszik, a szavazás is egy bunda.

Szerintetek az ukránok égtek, mikor 2007-ben kiment az a Verka Sherduscka (nem tudom hogy írják) holdkórosnak öltözve, a tavalyi macedón fazon, na meg az orosz nagyik? Legfeljebb jót röhögtek rajtuk, de nem is végeztek rosszul a versenyen. Ráadásul ezeknél Alex még mindig sokkal jobb, úgyhogy kérem ne húzzuk már le!

Bár ha most Mr/Mrs. Superstar nyerte volna a Dalt, akkor is siránkoznának az emberek, mert az "kell".

2013. márc. 3. 22:55
 37/77 anonim ***** válasza:
100%

Valaki írta, hogy fordítsák le angolra...

Már nem azért, de meg kell nézni pl. Wolf Kati YouTube-os videói alatt a külföldi kommentelők véleményét. Rengetegen írták/írják még most is, hogy sokkal jobb magyarul, kár, hogy lefordították stb. ... Miért kell nekünk mindent lefordítani? Ha már "úgysem nyerünk", legalább halljanak magyar szót is külföldön, legyünk ebben is "különlegesek".

:)

2013. márc. 3. 23:58
 38/77 anonim válasza:
34%

Ha nem fordítják le angolra, akkor a külföldi nézők csak valami primitív mekegést fognak hallani, -egy primitív dallamra, egy primitív énektudású előadótól, (+ a külső megjelenés). Jó esetben azt gondolják ez valami poénos, "lesz@rom az egészet" feeling. -amúgy még ez lenne az egyetlen esélyünk.

-Csak hát az Eurovízió nem az alternatív laza-protest-suttyók világa, hanem sokkal inkább a pompázó csilli-villi elegáns sznoboké, -tehát nem ezt fogják gondolni!...

Megmondom mi lesz: Számukra sértés, számunkra égés.

2013. márc. 4. 00:41
 39/77 A kérdező kommentje:

Elvileg Alex bejelentette, hogy magyarul fogja énekelni.

(A YouTube-on tényleg egy csomó külföldi kommentel magyar dalok alá.)

2013. márc. 4. 07:15
 40/77 anonim ***** válasza:
36%
Örülök. Nem egy tucat dal. Ez pedig lényeges. Megmarad az emlékezetben a sok egymásra hasonló (és egyébként jó, vagy kiváló) popzene között. Arra készteti az embert, hogy újra meghallgassa.
2013. márc. 4. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!