Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
65%
Jobb, mint egy asszonykórus vagy a a Jedward...
2013. márc. 3. 15:28
 22/77 anonim ***** válasza:
73%
És ki tudja, milyenek lesznek ott Malmöben is..
2013. márc. 3. 15:39
 23/77 anonim ***** válasza:
34%
Mi az hogy ne fordítsák le angolra? Szerinted így ki a franc fog rá szavazni? Neked kreolul vagy lettül is tetszene? Dehogy. Csak ezt a buta gagyi dallamot hallanád és rajta valami halandzsát. A legjobb döntés az lenne ha visszalépne. Én szégyellem magam azok helyett akik szavaztak rá...
2013. márc. 3. 17:16
 24/77 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly az albán előadó volt a kedvencem, aki albánul énekelt, és egy nyikkot sem értettem a szövegéből. És?

Meg egyik évben, amikor a Moliva nyert, az is szerbül hangzol el. Hát bevallom, szerbül sem értek, mégis azonnal a szívembe zártam a dalt.

A szövegmániásoknak nem kéne mindig magukból kiindulni, van, akit más érint meg egy dalban, végülis ZENÉRŐL beszélünk, nem szavalóverseny lesz Malmöben... :P

2013. márc. 3. 17:39
 25/77 anonim ***** válasza:
Érdemes megnézni "Eurovision Song Contest" facebook oldalát. Ahol a magyorok vannak, hogy ki képviselje, rengeteg külföldi Gigi-t mondta volna, BeyAlexet egy ha jól látom.
2013. márc. 3. 17:50
 26/77 anonim ***** válasza:
78%
utolsó, megnéztem az oldalt. habár szavazást nem láttam, láttam a kiírásukat, hogy mi kit viszünk. azt hittem elsírom magam. eleinte csak magyarul szidtuk magunkat, aztán egyre több volt az angol szidalmazás magyar nevekkel. külföldi nevek mellett persze, hogy dicséreteket láttam. a dal nagyon tetszik, de a népemet, ezeket a magyar embereket szégyenlem...
2013. márc. 3. 18:38
 27/77 anonim ***** válasza:
79%
ha esetleg nem lettem volna érthető: a magyarok világynyelven szidták a saját dalukat, míg a külföldiek valami vicceset írtak be, vagy dicsérték a zenét. na ez a szánalom, nem a zene.
2013. márc. 3. 18:40
 28/77 anonim ***** válasza:
100%
kell egy kis angol tudás, de tessék, meg lehet nézni: [link]
2013. márc. 3. 18:41
 29/77 anonim ***** válasza:
68%
ilyenkor eléggé szégyenlem hol kell élnem, ilyen emberekkel.. látszik miért tart Mo. ott ahol..:)
2013. márc. 3. 18:58
 30/77 anonim ***** válasza:
66%
mármint azokra az emberkékre gondolok akik az euróvízió facebook oldalán járatják le Alexet.
2013. márc. 3. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!