Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
70%
Hé, gyerekek, hallgatom megint!!:) Jó ez:):)
2013. márc. 4. 14:30
 42/77 anonim ***** válasza:
előző vagyok, oké, túl sok benne az ismétlés, na most már csak az nem tetszik benne. Márhogy a sok ismétlés:S Hogy a pasi hangja meg nem olyan fülbemászó, arról nem ő tehet:)
2013. márc. 4. 14:31
 43/77 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt van. Több ország is eredeti nyelvén ad elő. Ha mi is ezt tesszük, az miért baj? Miért kell mindennek az angolról szólnia, ha már egyszer ezért találták ki ezt a nyamvadt versenyt, hogy minden ország mutathasson valami sajátot, például nyelvet?

2013. márc. 4. 16:17
 44/77 anonim ***** válasza:
54%

Azért kell lefordítani, mert a magyar nyelv nem szép. Vagyis, másokhoz hasonlítva, nagyon rosszúl, "mekegősen" hangzik. Sok az E-betű. Erről eszembe jut egy kis történet.

Kosztolányi elment egy nyelv konferenciára. Találkozott egy angollal és egy franciával és csináltak egy versenyt. Aki a legszebben mondja, azt, hogy szeretlek a saját anyanyelvén, az nyer. Elkezdték mondani, majd mikor Kosztolányi került sorra akkor a szeretlek szó helyett azt mondta, hogy hajolaj (egyesek szerint fülolaj, lenolaj...), mert ez olyan szépen hangzik egy külföldinek. A veryenyt meg is nyerte.

Amúgy a Szeretlek szó hasonlít a Kedvesem szóra. Sok az E betű benne és azonos szótagú. Szóval szerintem lekéne inkább fordítani mert elég IZÉ nyelvünk van. De ha lefordítjuk akkor lehet több kárt csinálunk, merta mi nem tudjuk olyan helyesen kiejteni az angol szavakat, és majd csak nézni fognak, hogy hogy énekelünk. Ezért kellett volna Kállay-t kiküldeni mert neki alapből angol az anyanyelve, és elég jó szám a My Baby.

2013. márc. 4. 18:22
 45/77 anonim ***** válasza:
A MAGYAR A LEGKIRÁLYABB NYELV !!!!! Én pl a hörgést nemigazán szeretem:S:S
2013. márc. 4. 18:26
 46/77 anonim ***** válasza:
mármint ebben nincs hörgés, a magyar olyan kis könnyed, szépséges, imádom!! <3 <3 <3
2013. márc. 4. 18:27
 47/77 anonim ***** válasza:

44

ez tényleg igaz, de szerintem konkrétan ciki az, hogy Kállay egyáltalán jelentkezni mert magyar előadóként. (ha jól tudom) félig amerikai, de annyira "nyalja az amerikaiak seggét (youtube komment)". és ez igaz. még a dalban is olyanokat nyögött be, hogy "come on everybody". a magyar dalában. egy magyar műsorban....

???

2013. márc. 4. 19:00
 48/77 anonim ***** válasza:
1,András félig magyar 2, Mo.-n él 3. imádom:) <3 <3
2013. márc. 4. 19:04
 49/77 anonim ***** válasza:
...még A Dalban is...*
2013. márc. 4. 19:04
 50/77 anonim ***** válasza:
az engem is idegesített, hogy Lets go everybody, come on everybody
2013. márc. 4. 19:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!