Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 Blue Berry válasza:

Már az elődöntőben kiszúrtam, hogy különleges. A dallama kellemes,fülbemászó, a szövege kedves, érzelmes. Úgy jó, ahogy van. Muszály ezt angolizálni?

Lehet, hogy kezdő, de ez az Alex tud valamit. Remélem folytatja ezt az utat. Nagyon jól áll neki.

2013. márc. 4. 21:07
 52/77 Atomnindzsa ***** válasza:
52%
Már nem azért, de ha nem fordítják le, akkor senki nem fogja érteni, pedig ebben a számban a szöveg a lényeg. Nincs is dallama, meg semmi, mert csak a szövegről szól. Ha valaki nem érti, akkor nem fogja tudni értékelni.
2013. márc. 4. 22:48
 53/77 A kérdező kommentje:
Magyarul lesz, svéd részekkel. (???)
2013. márc. 6. 18:34
 54/77 anonim ***** válasza:
100%

A svéd részek gondolom egy gesztus a házigazda országnak. És ez nem rossz.

Tavaly is sokan adtak elő eredeti nyelven, most mi is, most ez miért ekkora probléma? Kipróbáljuk így is a dolgot :)

2013. márc. 6. 18:36
 55/77 anonim ***** válasza:
76%
Nem olvastam végig a válaszokat, de nekem az a véleményem, hogy bár a számnál rosszabbat is hallottam életemben, de amikor a Rúzsa Magdi mondta neki asszem, hogy "Úgysem haragszol meg, de itt mindenkinek jobb hangja van nálad...". WTF? Nem az lenne a lényeg?
2013. márc. 6. 18:52
 56/77 anonim ***** válasza:
100%
a legnagyobb királyság!!! hajrá Alex most már csak azért is!!!! a legjobb benne ahogy puffognak a "kelebek" :D hát az mindent megér főleg a sarki kata XD
2013. márc. 6. 19:37
 57/77 anonim ***** válasza:
71%
[link] (vicc :D)
2013. márc. 6. 22:49
 58/77 Atomnindzsa ***** válasza:
73%
Nem az a probléma, hogy eredeti nyelven adjuk elő, az jó ötlet, de ennek a dalnak nincs különösebben dallama, nagyon monoton. A szöveg a lényeg benne, ezért írtam, hogy nem kéne pont ezt magyarul, mert ha a külföldiek a szöveget sem fogják érteni, akkor nem lesz, amit élvezzen benne. Látom nagyon le lettem pontozva, de kicsit gondolkozzatok már. Nem azzal van bajom, ha valaki magyarul énekel, de ne egy ilyen dalt. Jó volt a NOX-tól a V.I.P.-ig minden magyarul, mert azok dallamos zenék voltak. Én erre gondoltam.
2013. márc. 9. 10:52
 59/77 anonim ***** válasza:
76%

Nem is mondasz olyan hülyeséget, előző. A pontozást pedig ne vedd készpénznek.

Amúgy lehet, hogy májusra felturbózzák valahogy a zenét, svéd részeket is raknak bele.

2013. márc. 9. 11:23
 60/77 Atomnindzsa ***** válasza:
100%
A svéd rész amúgy jó ötlet, kíváncsi leszek rá. Meg gesztusnak sem utolsó, szóval azzal sztem jók leszünk. Mondjuk sztem nem kéne felturbózni, meg semmi, ha már így alakult, meg kell nézni ez mire jó. A véleményem szerint semmire, de tényleg, ha már így alakult... Aztán ha nekem lesz igazam és mindenki halálra unja magát, és még Romániától, meg Lengyelországtól sem kapunk egy pontot se, akkor még mindig lesz jövőre is ilyen, meg azután is. Akkor majd küldünk mulatóst :D
2013. márc. 10. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!