Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem jó zene. Nem tucat, a fazon is egyedi. Sokan mondják, hogy ez se jó, az se jó, ez se lenne, az se, szerintem ő jó.

Az nem érdekel, ha leszólják. Az embereknek úgyse jó semmi.

2013. márc. 2. 23:07
 2/77 anonim ***** válasza:
77%
Nem az a tipikus eurovíziós, de szerethető.
2013. márc. 2. 23:14
 3/77 anonim ***** válasza:
69%
Erre nem számítottunk az tény! Mikor kiderült, hogy kik kerültek a négybe, onnantól egyértelműen neki drukkoltam.(nem is értem a zsűri döntését) Viszont ez a dal egyedi, dallamos és szép a szövege. Legalább mutatunk valami újat a világnak :) Hajrá Alex!
2013. márc. 2. 23:14
 4/77 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem akkor lenne igazán jó, ha engednék magyarul énekelni. Nem értem miért kell lefordítani angolra, hiszen Magyarország képviseletében megy, miért ne énekelhetne magyarul?

Sőt! Az eddigi legjobb eredményünket is magyar nyelven értük el 1994-ben...

2013. márc. 2. 23:15
 5/77 anonim ***** válasza:
61%

A középdöntőben kapcsolódtam be, és ez volt az egyetlen szám, ami a fejemben maradt, de vagy három napig... :D

Nagyon megszerettem, és drukkoltam neki!!!

Remélem, NEM fordítják le angolra! Meg lehet nézni, hány sikeres előadás volt már az Eurovízión úgy, hogy nem világnyelven énekelték az előadók, hanem anyanyelvükön.

Akit megérint, úgyis megnézi a fordítást, amit mindig felraknak a honlapra. Akit nem, az meg nem fog attól rá szavazni, hogy angolul van...

2013. márc. 2. 23:17
 6/77 anonim ***** válasza:
75%

Jaja, nehogy lefordítsák! Nagy hiba lenne! Jó ez így magyarul, ne legyünk ennyire anglománok!

Szerintem jó, hogy ő nyert, legalább nem valami tucatot viszünk, amiből lesz ott vagy 10. Az hogy hányadikok leszünk, az hol érdekes, az a lényeg, hogy megmutathatjuk a zenénket. :)

2013. márc. 2. 23:20
 7/77 anonim ***** válasza:
55%
Én is drukkoltam neki :) örülök, hogy ő megy. Szerintem nem fog rossz helyezést elérni.
2013. márc. 2. 23:25
 8/77 anonim ***** válasza:
53%
Lehetett volna jobbat is választani szerintem, de hát akkor most már HAJRÁ ALEX!!!!:)
2013. márc. 2. 23:43
 9/77 anonim ***** válasza:
60%
Szeretem a dalt:)) ha rossz helyezést is ér el, akkor sem azért lesz mert rossz a dal:) hanem mert a magyarországról nem lehet szavazni. mi már megmutattuk hogy nekünk tetszik, már csak a világnak kell megmutatni:) amúgy sztem kellően más:) drukkolok neki
2013. márc. 3. 00:13
 10/77 anonim válasza:
43%

jesszus már bocsánat de nincs fületek?

ki fognak röhögni minket malmöben...

és ha már ott tartunk, hogy ne vigyünk tucatot és valami egyedi kéne Kállay András az nem volt egyedi? hol hallottál még hozzá hasonlá szóámot de komolyan (összegségében)

alexnek vissza kéne lépnie mert ez így borzalmas

2013. márc. 3. 08:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!