Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben?
8. vagyok, engem miért pontoztatok le?:O:O
Én közülük akartam valakit:
Rácz Gergő
Brasch Bence
Cserpes Laura
Radics Gigi
Fehér Zoltán
Puskás Peti
Vastag Tamás
Gyurcsík Tibi
Janicsák Veca
Esetleg őket
Polyák Lilla
Szabó Ádám
Plastikhead & Gáspár Laci
Agárdi Szilvi-Pál Dénes
Völgyesi Gabi
De amúgy Kállay-Saunders András számának az angol verzióját tegnap meghallgattam, és az tényleg nagyon jó, szóval ő is mehetett volna:)
Bocs
Szerintetek már nem azért, de az oroszok nem voltak nevetségesek tavaly a nyugdíjas asszonykórussal? Szerintem azon visongott ott mindenki.
És másodikok lettek...
Bár ez mindent elárul az eurovízió színvonaláról.
Meg most azon rugózni hogy hányadikok leszünk... honnan tudhatjuk? Különben sem az a legfontosabb. Megmutatjuk a zenénk, és kész. Valakinek tetszeni fog, valakinek nem. És egyáltalán nem baj, hogy olyan zenénk lesz, amiből nem lesz 40 másik.
Ezt a versenyt nem kell véresen komolyan venni. Milyen dalverseny az, ahová min. hetven éves nénik mennek énekelni ilyen "Kipurcant a Mari tyúkja" kaliberű népdalt, meg ilyen Rambo Amadeusok Euroneuro-t, meg jó ég tudja, mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!