Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
30%
Utolsó!Teljes mértékben igazad van!Majd még lejjebb süllyesünk a medencénkben!Ez dallamos?Fülészet!Ha van esze a pasinak,akkor visszalép,bár aki ilyen ocsmánysággal nevez a versenyre szerintem nem normális!Bár lehet viccnek szánta ezt az egészet,jézus...
2013. márc. 3. 10:21
 12/77 A kérdező kommentje:
Az elődöntőben én is viccnek tartottam az egészet, de így, a döntőre megkedveltem. Remélem, nem fordítják le angolra, tönkretenné az egész dalt.
2013. márc. 3. 10:25
 13/77 anonim ***** válasza:
én örülök, hogy nem egy jó előadó fogja égetni magát az eurovízión. Magyarország így is csak kb. 2 országtól számíthat pontokra - Romániától (Erdély) és mondjuk Finnországtól. ez meg így pont elég is egy kb. 24. helyhez, akárkit küldünk is ki.
2013. márc. 3. 11:26
 14/77 anonim válasza:
21%
egyedi fazon? minden 2. gyerek így néz ki.
2013. márc. 3. 12:13
 15/77 anonim ***** válasza:
52%

8. vagyok, engem miért pontoztatok le?:O:O

Én közülük akartam valakit:

Rácz Gergő

Brasch Bence

Cserpes Laura

Radics Gigi

Fehér Zoltán

Puskás Peti

Vastag Tamás

Gyurcsík Tibi

Janicsák Veca

Esetleg őket

Polyák Lilla

Szabó Ádám

Plastikhead & Gáspár Laci

Agárdi Szilvi-Pál Dénes

Völgyesi Gabi

De amúgy Kállay-Saunders András számának az angol verzióját tegnap meghallgattam, és az tényleg nagyon jó, szóval ő is mehetett volna:)

2013. márc. 3. 12:59
 16/77 anonim ***** válasza:
86%
Előző vagyok, meg élőben Keresztes Ildikó száma is jó:)
2013. márc. 3. 13:00
 17/77 anonim ***** válasza:
90%

Bocs

Szerintetek már nem azért, de az oroszok nem voltak nevetségesek tavaly a nyugdíjas asszonykórussal? Szerintem azon visongott ott mindenki.

És másodikok lettek...

Bár ez mindent elárul az eurovízió színvonaláról.

2013. márc. 3. 13:36
 18/77 A kérdező kommentje:
Utolsó: egyetértek!!! Én is pont erre gondoltam!
2013. márc. 3. 14:21
 19/77 anonim ***** válasza:
89%

Meg most azon rugózni hogy hányadikok leszünk... honnan tudhatjuk? Különben sem az a legfontosabb. Megmutatjuk a zenénk, és kész. Valakinek tetszeni fog, valakinek nem. És egyáltalán nem baj, hogy olyan zenénk lesz, amiből nem lesz 40 másik.

Ezt a versenyt nem kell véresen komolyan venni. Milyen dalverseny az, ahová min. hetven éves nénik mennek énekelni ilyen "Kipurcant a Mari tyúkja" kaliberű népdalt, meg ilyen Rambo Amadeusok Euroneuro-t, meg jó ég tudja, mit?

2013. márc. 3. 14:37
 20/77 anonim ***** válasza:
49%
Sokan írták: 3-szori hallgatásra már annyira a fülembe ment a dallama....de könyörgöm! a Dalfesztiválon nem énekelheti majd el 3X !!!
2013. márc. 3. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!