Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dubstep fanok! Hol vagytok?

Dubstep fanok! Hol vagytok?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan válaszokat, amik nem kifikázzák a műfajt, hanem mellette szóló érveket vet fel. Őszinte tapasztalatokat kérek, hogy milyen lett a temperamentum, miután erre a stílusra álltatok át és, hogy milyen irányba tart ez az underground zenei irányzat. Szerintem vannak jó számok a legújabbakból is de egyre epikusabbak, lightosabbak lesznek. Miért tűntek homályba a jóöreg Skream számok? Miért van olyan sok ember aki mégcsak nem is hallott igazi Dubstepet? Tudom underground de akkor most Skrillex mi a francért kellett ezt az egészet elrontsa? Ha valakit megkérdezek az utcán persze 15 év alattit, hogy szereti-e a Dubstepet és ha aztválaszilja, igen viszont még életében nem hallott Ruskoról vagy Noisiarol akkor még ne legyek elkeseredve? Kérlek bíztassatok, hogy vannak még, akik igazi Dubot hallgatnak.

2012. okt. 16. 22:36
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Énis ukf dubstep agustot hallgatam eloszor :-D
2012. nov. 16. 23:38
 32/49 A kérdező kommentje:
Udvozlok minden kedves dubstepper "kollegat" ujra. Elnezest kerek a kesoi valaszert, mostanaban rengeteg dolgom volt es nem tudtam valaszolni. Nagyon orvendek, hogy ennyien valaszoltatok, kialakult egy kis kozosseg, ahol hasonlo iranyelvu emberke tud beszelni. Annak megjobban orvendek, hogy nem jott ide semmifele rossz szandeku megjegyzes. Hogy valaszoljak egyket kerdesre: pont ma talaltam ra egy jopar eddig szamomra ismeretlen de megis jo producerre. Ezek lennenek: 50 carrot, Vylex, BadKlaat, Cryptex, Mojo, Obsidia, Russian Lullaby. Nekem a legelso dub zenek, amik igazan adtak a flasht az Still Dre dub remixe, es a Numa Crew-Dema style volt. Kesobb nekem is bovult az ismeretsegem, es most is folyamatosan ujabb es ujabb dolgokat szedek fel. A fesztivalrol csak annyit, hogy en nagyon szivesen elmennek de itt a penz az akadaly szamomra sajnos. De tenyleg erdekes lehet ha erdoben van, jol hangzik. Slenderman itt biztos jol munkalkodik az eltevedt egyedekkel :)). Bocsi az ekezetek miatt, telefonon sajnos csak igy tudok irni. Varom a tobbi valaszt, velemenyt, hozzaszolast ;)
2012. nov. 23. 23:04
 33/49 dubstepforever válasza:
Szia!nembaj a késő válaszok miatt! tudnátok nekem mondani vlami jó dubos stilus ugyértem öltözéket amit buliba felvegyek ;)
2012. dec. 4. 19:52
 34/49 A kérdező kommentje:
Lapos kalap :P, színes cipő, kapucnis felső, egy bő gatya stb. Nekem kb. ezek amik bejönnek :D
2012. dec. 5. 20:44
 35/49 dubstepforever válasza:
kösz ;)
2012. dec. 8. 20:52
 36/49 anonim válasza:
Én is sajnálom, hogy nincs nagyon fórum itt Mo-n, ahol összejönnének azok akikről a postoló írt. Külföldön elég sok oldal foglalkozik ezekkel a zenékkel (személyes kedvenc: Ibrostep.com). Nekem tavaly akadt fent facebook-on Skrillex-kill everybody c számának valamelyik remixe, és betalált mint állat. Azóta valahogy megtetszettek olyan elektronikus zenei műfajok, amiket azelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy meghallgassak. Mostanság már inkább glitch-elektro-house zenékre álltam rá, de a seven lions féle populárisabb zenét is szívesen hallgatom. Sajnos a baráti társaságomban, azt sem tudják ilyenkor mit beszélek, szal én is egyedül vagyok ezzel a porszívózaj hallgatással :D
2012. dec. 18. 05:44
 37/49 dubstepforever válasza:
Skrillex el..eszte az egész dubstep műfaj miatta eltüntek a jóöreg zeds dead vagy skream számok :p fúúújj!!!
2012. dec. 20. 18:30
 38/49 A kérdező kommentje:
Jól hangzik ez a sok válasz. Lelket önt belém :)
2012. dec. 22. 18:17
 39/49 Flexfree ***** válasza:

Dubstepforever az utolsó hozzászólásoddal egyet értek, viszont hogy hogy menjek el egy buliba és mit vegyek fel....

Teljesen mindegy. Legtöbb hely nem egy falusi disco ahol megnézik h mi van rajtad. Abba menjél amibe kényelmes, és neked tetszik!!!!!! Nem kell megfelelni senkinek.

2013. jan. 6. 15:51
 40/49 Flexfree ***** válasza:

Jah a kérdezőnek volt egy olyan hozzászólása, h mit mondjon, ha mások azt mondják h ez szar. Sok emberrel találkoztam, volt aki azt mondta:

- nem zene mert nem zenészek játszák

- 1 óra alatt össze lehet rakni.

Az elsőre a válaszom :

http://www.youtube.com/watch?v=M_ZftrTodU0

http://www.youtube.com/watch?v=mbHzdG2bR1A

Szerintem a hegedűs a dobos, a gitáros.... zenész, jó nem minden hang ezekből tevődik össze.

A másodikra: egy óra alatt nem lehet jóminőségű zenét csinálni. Leültetném egy Ableton elé és tessék öreg, hajrá!

2013. jan. 6. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!