Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dubstep fanok! Hol vagytok?

Dubstep fanok! Hol vagytok?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan válaszokat, amik nem kifikázzák a műfajt, hanem mellette szóló érveket vet fel. Őszinte tapasztalatokat kérek, hogy milyen lett a temperamentum, miután erre a stílusra álltatok át és, hogy milyen irányba tart ez az underground zenei irányzat. Szerintem vannak jó számok a legújabbakból is de egyre epikusabbak, lightosabbak lesznek. Miért tűntek homályba a jóöreg Skream számok? Miért van olyan sok ember aki mégcsak nem is hallott igazi Dubstepet? Tudom underground de akkor most Skrillex mi a francért kellett ezt az egészet elrontsa? Ha valakit megkérdezek az utcán persze 15 év alattit, hogy szereti-e a Dubstepet és ha aztválaszilja, igen viszont még életében nem hallott Ruskoról vagy Noisiarol akkor még ne legyek elkeseredve? Kérlek bíztassatok, hogy vannak még, akik igazi Dubot hallgatnak.

2012. okt. 16. 22:36
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik a mixed. Nagyon jó :-D
2012. nov. 6. 21:09
 22/49 dubstepforever válasza:
Sziasztok!Köszi a biztatásokat!És mondjatok még légyszi jó ütős dub előadókat mint skream vagy rusko őket nagyoon megszerettem!
2012. nov. 8. 16:19
 23/49 A kérdező kommentje:
Figyelj, van pl: Benga, Tes la rok, Datsik, Borgore. Ha lightosabbat akarsz hallgatni akkor jó példa Mt Eden. Már sokat felejtettem, de még egy kettő eszembe jut...van Bar9 vagy ott van Excision.
2012. nov. 9. 23:31
 24/49 dubstepforever válasza:
Valami k***rvára durvát! datsik borgore ismerem datsikhoz:: hasonló kéne! köszi!
2012. nov. 11. 11:14
 25/49 Flexfree ***** válasza:

Nem tudom h hány évesek vagytok de ha 18+ és megtehetitek akkor látogassatok ki Horvátországba az Outlook fesztiválra, drága de nem bánjátok meg. Én személy szerint 2010-ben voltam kint és hatalmas élmény volt.

Lényeg az az h egy erődben (fort punta christo) van maga a fesztivál, illetve a tengerparton a camping. Az erődben olyan akusztika alakul ki h azt elmondani lehetetlen. + ha van elég pénzetek mehettek boat party-ra ki a nyílt tengerre.

Kis ízelítő:

2011 http://www.youtube.com/watch?v=1q8iZSDVgvQ

2012 http://www.youtube.com/watch?v=dmO5JOeLiQM

2012-es nem teljes line up: [link]

2012. nov. 11. 23:12
 26/49 Flexfree ***** válasza:
Jah és ajánlom ezt is hallgatgatni: [link]
2012. nov. 11. 23:16
 27/49 anonim ***** válasza:
én knife partyt szoktam hallgatni még :D Szerintem nem rossz :D
2012. nov. 12. 18:52
 28/49 dubstepforever válasza:
Én örülök hogy van egy hely ahol megértik egymást a dubstep fanok felém egy dubstep fan sincs sajnos!!
2012. nov. 12. 20:18
 29/49 anonim válasza:
Ha Dubstepről van szó akkor egyértelműen Datsik és Borgore. Bár ez csak az én véleményem és nem is nagyon ismerem azokat a régebbi számokat amiket mutattatok.. amugy én először az UKF Dubstep - August mixet hallgattam meg és nagyon bejött..:D jah és erről jut eszembe, higy kifelejtettem Bar9-et. és amugy az lenne a kérdésem, hogy mit gondolsz a Nobody Moves-ról?
2012. nov. 16. 20:18
 30/49 anonim válasza:
jah, és 16/F, kifelejtettem :D (és kb 1 éve hallgatok Dubsteppet)
2012. nov. 16. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!