Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dubstep fanok! Hol vagytok?

Dubstep fanok! Hol vagytok?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan válaszokat, amik nem kifikázzák a műfajt, hanem mellette szóló érveket vet fel. Őszinte tapasztalatokat kérek, hogy milyen lett a temperamentum, miután erre a stílusra álltatok át és, hogy milyen irányba tart ez az underground zenei irányzat. Szerintem vannak jó számok a legújabbakból is de egyre epikusabbak, lightosabbak lesznek. Miért tűntek homályba a jóöreg Skream számok? Miért van olyan sok ember aki mégcsak nem is hallott igazi Dubstepet? Tudom underground de akkor most Skrillex mi a francért kellett ezt az egészet elrontsa? Ha valakit megkérdezek az utcán persze 15 év alattit, hogy szereti-e a Dubstepet és ha aztválaszilja, igen viszont még életében nem hallott Ruskoról vagy Noisiarol akkor még ne legyek elkeseredve? Kérlek bíztassatok, hogy vannak még, akik igazi Dubot hallgatnak.

2012. okt. 16. 22:36
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

Èn nekem jöhet brostep is meg dnb. Ès ruskot is szeretem pl most ami ugy tetszik az a jahova a ruskotol( uristen milyen fogalmazás ez :-D)

Ja es rudimentalt de nem toom mert szerintem o nem dubstepet jatszik, szerintetek mimaz ő mufaja?

2012. okt. 23. 00:20
 12/49 A kérdező kommentje:
Igaz én sem vagyok az a megrögzött oldschoolos. Írtan is, hogy az újak között is vannak, amik tetszenek :D Mikor, milyen a hangulatom, van, hogy újat hallgatok, mikor kegyetlen jó kedvem van és van mikor régebbieket, amikor semleges, vagy rossz hangulat gyötör. Tanuláskor meg szinte mindegy, milyen korszakbeli dub megy :D Egyébként nem vagyok 20 felett szóval szerintem ezért hallgatom előszeretettel ugyanúgy Nerot is, mint Skreamet :) végülis Nero nem tudom, milyen regi de pl:a guilt számát szeretem és az egész újszerű.
2012. okt. 23. 16:14
 13/49 A kérdező kommentje:
Meghallgattam egy rudimental számot, szerintem ilyen drumstepes íze van. Vagy tévedek?
2012. okt. 23. 16:19
 14/49 Flexfree ***** válasza:

Igen Ruskonak a babylon volume 1 2007-es albuma nagyon jól sikerült. Minden szám oda van rakva. Nekem mondjuk a Cockney Thug tetszik a legjobban.

A rudimental sztem csak a feel love-ba használ drum-os alapokat a többibe nem nagyon asszem. De ha megnézed Flour Tomika legújabb számát (FLUOR FEAT. ECKÜ - KÖPKÖDE (PARTYÁLLAT RAP)) akkor abba is felfedezel valamit, ami nem más mindhogy eladható. És mivel eladható és "divat" ezért ezt csinálják. Lassan eltűnnek az underground értékek, vagy már el is tűntek. Nem szeretnék úgy elmenni egy dubstep buliba ahol hasonlóan a disco-hoz megnézik az embert h mi van rajta, hogy néz ki és esetleg be se engedik.

Nero sem annyira régi, ugye ő először d'n'b-t tolt (ragga puffin, Requiem ) mint Noisia is, és 2008-tól a This Way, Bad Trip (egyik kedvencem) track-ektől inkább drumsteppet (Do You Wanna)és dubsteppet (End of the World) játszott de a d'n'b (Can't Take it) is jelen volt. Most meg kitudja az utóbbiak a Must Be The Feeling és a Won't You (Be There) nem is tom mik.

Skrem meg szinte tényleg az elejét dub-ot nyomott 2003 The Judgement Bengával hatalmas volt.

2012. okt. 23. 18:43
 15/49 anonim ***** válasza:
Köszi az értékelésedet az Adrift-ről kérdező és én is örülök ha olyan gondolkodású emberekkel tudok beszélni akikkel egyenlő a zenei ízlésünk :)
2012. okt. 24. 20:57
 16/49 anonim ***** válasza:

Èn amúgy nem nagyn értek ennyire a zenéhez szoval en inkabb csak halgatom es a hive vagyok. de szivesen szivok agyamba hasznos informaciokat :-D

Am 13/F

A rudimentalos gyerek voltam :-D

2012. okt. 24. 22:34
 17/49 A kérdező kommentje:
Flexfree, minden elismerésem. Nagyon érted ezt a témát, látszik, hogy érdekel és szereted is ezt a műfajt :). Én már ennyire részletesen nem tudom a dolgokat, de azthiszem ennek az oka az idő hiánya. Annak kimondottan örvendek, hogy nem jöttek ide a műfajt lehordó "okoskodások". Sajnos én olyan közegben vagyok, ahol sokan nem is ismerik, és aki ismeri az szószerint rühelli a dubot. Nekem összvisz 3 haverom van aki dubot hallgat, de azok közül egyik se olyan feelingel és gyakorisággal hallgatja, mint én...sajnos. Kérlek írjatok valami ütős szöveget nekem, amit el tudok mondani, ha azt mondják, hogy sz!r amit hallgatok.
2012. okt. 25. 20:18
 18/49 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy erre nem lehet mondani semmit, vagyis lehet de fölösleges mert mint tudjuk izlések és pofonok (vagy mi) . Szoval valakinek tetszik valakinek nem. Egyébként én ilyen szempontból szerencsés vagyok mert az osztályomból majdnem mindenki szereti :-D Sőt mostanság próbák miatt be hoztak hangfalat és szünetekbe toltuk csutkahangerőn :-D

Egyébként (én ilyen mániás mérnök tipus vagyok) én számomra a dubstep tudja a hangfalakból kihozni a maxot ahogy a mélyekre mozog a hangfal szerintem eszméletlen mikre képes ez a kettős :-D

(Rudimentalos gyerek)

2012. okt. 25. 21:49
 19/49 dubstepforever válasza:

szia!én nagyon nagy dubstep fan vagyok!

http://www.youtube.com/watch?v=J8jL-NE9XHo&feature=g-upl

ez az én remixem! és köszi hogy megmutattátok nekem az igazi dubstepet mert én skrillexet halgattam eddig de rájöttem hogy ő egy nagy sz@r! szoval köszi!

Ám ha valakivel gondod van és úgyérzed szétakarod verni:

kell egy boxzsák,annak a fénképe akit szétakarsz verni,meg egy ütős dubsstep zene és hajrá kihozza belöled a dühöt azthiszem!!

2012. nov. 4. 19:22
 20/49 A kérdező kommentje:

Örvendek, hogy van, akit sikerült jó útra téríteni. Ha érdekel mi az én ízlésem, nyugodtan írj privátba :)

A remix tetszik, csak így tovább.

2012. nov. 5. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!